ΣΥΡΙΖΑ για Χειμάρα: Αν ο Μητσοτάκης δεν διαγράψει τον Χειμάρα, καλύπτει και επισήμως το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα

ΣΥΡΙΖΑ για Χειμάρα: Αν ο Μητσοτάκης δεν διαγράψει τον Χειμάρα, καλύπτει και επισήμως το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα

Τη διαγραφή του Θάνου Χειμάρα από τη Νέα Δημοκρατία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φέρνοντας παράλληλα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προ των ευθυνών του σε ανακοίνωσή του που σχολιάζει την άρον-άρον αποχώρηση του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ από την εταιρεία του που έπαιρνε δουλειές μερικών χιλιάδων ευρώ από το Δημόσιο μετά από τηλεφώνημα του Documento την περασμένη βδομάδα που τον ενημέρωνε για την επερχόμενη αποκάλυψη της εφημερίδας για την παρανομία που διέπραττε.

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χειμάρας ανακοίνωσε ότι αποχώρησε χθες, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, από την εταιρεία που έλαβε πάνω από 400 χιλ. ευρώ από δημόσιους φορείς, ανήμερα της αποκάλυψης ότι από το 2020 παραβιάζει το συνταγματικά προβλεπόμενο ασυμβίβαστο», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει επισημαίνοντας πως «η ανακοίνωση αυτή του κ. Χειμάρα καραμπινάτη ομολογία του πλιάτσικου στο δημόσιο χρήμα για πάνω από 2 χρόνια».

«Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τον κ. Μητσοτάκη. Ή διαγράφει τον κ. Χειμάρα ή καλύπτει και επισήμως το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

Θα παραμείνει βουλευτής ο Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις του Documento;

Ο Χειμάρας αποχώρησε άρον άρον από την εταιρεία που έπαιρνε δουλειές από το Δημόσιο μετά το τηλεφώνημα του Documento

«Γαλάζια» φάμπρικα: Με δουλειές €400.000 από το δημόσιο ο βουλευτής Χειμάρας (Έγγραφα)

Αποκάλυψη Documento: «Μπίζνες» Χειμάρα με το Δημόσιο αξίας 400.000 ευρώ-Απάντηση-επιβεβαίωση του ρεπορτάζ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter