ΣΥΡΙΖΑ: Με χειροκροτήματα η είσοδος Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου – Η αναφορά Κασσελάκη στην ομιλία του (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Με χειροκροτήματα η είσοδος Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου – Η αναφορά Κασσελάκη στην ομιλία του (Video)

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας «Σήμερα είναι η δική σας μέρα. Γεια σου Αλέξη», και συνέχισε: «Είναι η μέρα που ανακοινώνουμε το ευρωψηφοφέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Που διαμορφώσατε εσείς που ψηφίσατε από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είμαι περήφανος για αυτή τη διαδικασία. Είμαι υπερήφανος για τις επιλογές σας. Έρχομαι να προσθέσω τη δική μου πινελιά. Ερχονται να στοιχηθούν μαζί με εμάς. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο έχουμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε», είπε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος «Ο πρώην πρωθυπουργός θα παραστεί στη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκειμένου να στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών» όπως έλεγαν νωρίτερα από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στο ιδιωτικό οικόπεδο

Η λίστα με τις 198 απάτητες παραλίες της Ελλάδας – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Παπανώτας: Οι συνυποψήφιοι μού έσκαψαν τον λάκκο – Μπεκατώρου: Δεν έθεσα κανένα τελεσίγραφο

Καιρός: Αναβαθμίζεται το δελτίο της ΕΜΥ – Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Νικήτας Κακλαμάνης – Αιχμή κατά Κυριαζίδη και κυβέρνησης: Δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα «α λά καρτ» (Video)

Μπαρούτι η Μέση Ανατολή: «Αναχαιτίσαμε drones», λέει η Τεχεράνη – «Πυραυλικά πλήγματα», αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

«Πυρά» Πολάκη κατά Γεωργιάδη και Μπογιατζίδη: Ντροπή και αίσχος, κλείνετε τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης

O «happy traveler» Μητσοτάκης υποδέχεται τουρίστες…

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter