ΣΥΡΙΖΑ: Μόλις 7 μικρές επιχειρήσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης και ο Σκρέκας ζητά «να μη διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές»

ΣΥΡΙΖΑ: Μόλις 7 μικρές επιχειρήσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης και ο Σκρέκας ζητά «να μη διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές»

«Είναι δυνατόν κάποιος που φέρει την ιδιότητα του Υπουργού Ανάπτυξης να μιλά στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να ζητά, από το βήμα του συνεδρίου, να μη διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές;», διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωση της.

Όπως αναφέρει: «Προφανώς και ναι, αρκεί να ονομάζεται Κώστας Σκρέκας και να μετέχει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα στοιχεία που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι συντριπτικά. Όταν μόλις επτά (!) μικρές επιχειρήσεις έχουν λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ. Σκρέκας ζητά να μη γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες!

Ωστόσο, τίποτα πλέον δεν μας ξενίζει. Άλλωστε, ο κ. Σκρέκας μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ακροβασίες. Είναι ο ίδιος που το Πάσχα ενημέρωσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πως η λύση για την υψηλή τιμή του αρνιού είναι το… ελαφρύτερο αρνί, όπως έκανε αντίστοιχα και ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για τη φέτα. Η “αριστεία” δεν κρύβεται…​».

Διαβάστε επίσης 

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτο συναπάντημα σε τελικό Final 4 – Η ημέρα και η ώρα του ματς

Χαλκίδα: Ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού διορίστηκε ελεγκτής στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου με υπογραφή Πιτσιλή

Το βραβείο της σιωπής

Ακόμα και το κυβερνητικό παρατηρητήριο τιμών διαψεύδει Μητσοτάκη για τη φέτα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter