ΣΥΡΙΖΑ προς Σκέρτσο: Τσιμουδιά για το σχέδιο Μητσοτάκη για τους πλειστηριασμούς

ΣΥΡΙΖΑ προς Σκέρτσο: Τσιμουδιά για το σχέδιο Μητσοτάκη για τους πλειστηριασμούς

Ευθεία επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο αναφορικά με την τοποθέτηση του τελευταίου αναφορικά με το σχέδιο Μητσοτάκη για τους πλειστηριασμούς.

«Αντί ο κ. Σκέρτσος να προσπαθεί να βγει κι από πάνω, οφείλει να απαντήσει για το σχέδιο Μητσοτάκη να βγάλει στο σφυρί τα σπίτια της μεσαίας τάξης, εξυπηρετώντας τα funds» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος της εκπροσώπου του Πόπης Τσαπανίδου.

Αναλυτικά η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου:

Αντί ο κ. Σκέρτσος να προσπαθεί να βγει κι από πάνω, οφείλει να απαντήσει για το σχέδιο Μητσοτάκη να βγάλει στο σφυρί τα σπίτια της μεσαίας τάξης, εξυπηρετώντας τα funds.

Πέρασαν τρεις ώρες που περιμένουμε απάντηση και ακόμα τσιμουδιά.

Έτσι θα πάμε στις κάλπες; Με έναν πρωθυπουργό που λέει ότι «θα τσακίσει» τους δανειολήπτες και τον κ. Σκέρτσο να κάνει ότι δεν συνέβη τίποτα;

Σφοδρή επίθεση Σκέρτσου σε ΣΥΡΙΖΑ

Της παρέμβασης του ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκε επίθεση του Άκη Σκέρτσου στον ΣΥΡΙΖΑ γεμάτη κινδυνολογικές αναφορές για το ενδεχόμενο επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επικείμενες εκλογές.

«Οραματίζονται στην πραγματικότητα με το οικονομικό τους πρόγραμμα των 83 δις ευρώ -που μας θέτει αυτομάτως σε νέα μνημόνια- μια ελληνική μεσαία τάξη των 420 ευρώ μηνιαίως ή των 5.000 ευρώ ετησίως. Είναι εξίσου σαφές ότι προετοιμάζουν μια νέα φοροεπιδρομή σε όλους τους υπόλοιπους» τόνισε μεταξ’υ άλλων ο κ Σκέρτσος και έκανε λόγο για «κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια επανάληψη της φορολαίλαπας που ζήσαμε το 2015-2019.

Διαβάστε επίσης:

Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης ως εκπρόσωπος των funds αποκάλυψε το πραγματικό του σχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter