ΣΥΡΙΖΑ: Σε δύο βάρκες η ΝΔ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

ΣΥΡΙΖΑ: Σε δύο βάρκες η ΝΔ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

«Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ πατάει σε δύο βάρκες. Στο εξωτερικό, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται ως σύγχρονος φιλελεύθερος πολιτικός. Στο εσωτερικό, ο κ. Βορίδης χαϊδεύει τα υπερσυντηρητικά ακροατήρια», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως αναφέρει, «πριν λίγες ημέρες, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο Bloomberg ότι θα προχωρήσει ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Το καλωσορίσαμε. Σήμερα, ο υπουργός Επικράτειας κ. Βορίδης δήλωσε σε συνέντευξη του ότι διαφωνεί».

Σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του:

«Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ πατάει σε δύο βάρκες. Στο εξωτερικό, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται ως σύγχρονος φιλελεύθερος πολιτικός. Στο εσωτερικό, ο κ. Βορίδης χαϊδεύει τα υπερσυντηρητικά ακροατήρια.

Γι’ αυτό ο κ. Μητσοτάκης στις προγραμματικές του δηλώσεις δεν τόλμησε να αναλάβει καμία συγκεκριμένη δέσμευση απέναντι στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα, όμως, δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενο τακτικισμών και ισορροπιών».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του τονίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εδώ και έναν χρόνο έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την ισότητα στον γάμο για όλα τα πρόσωπα και το δικαίωμα τεκνοθεσίας. Και δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε και να αγωνιζόμαστε καθημερινά μαζί με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για να γίνει πράξη αυτό το αναγκαίο και αυτονόητο βήμα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter