Τα ψέματα και ο «αόρατος υπουργός»

Τα ψέματα και ο «αόρατος υπουργός»

Οποιος ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πλήττει ποτέ, κυρίως για αρνητικούς λόγους. Ενδεικτικά, στην εβδομάδα που διανύσαμε συνέβησαν τα εξής:

1) Η ΕΠΟ ανακοίνωσε sold out στα εισιτήρια του αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024, ωστόσο στην OPAP Arena οκτώ θύρες ήταν κλειστές. Μετά την καθολική αντίδραση για την γκάφα, που άφησε περίπου 11.000 φιλάθλους εκτός σταδίου και κόστισε και μερικές χιλιάδες ευρώ στην ομοσπονδία, ανακοινώθηκε ότι η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε να παραμείνουν κλειστές οι θύρες. Παρά την ανακοίνωση, κανείς δεν πίστεψε την ΕΠΟ. 2) Μετά το ΟΑΚΑ έκλεισε άλλο ένα γήπεδο που φιλοξενεί αγώνες ομάδας της Σούπερ Λίγκα 1. Δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του ματς Πανσερραϊκός – Αρης το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών κρίθηκε ακατάλληλο, καθώς έπειτα από μελέτη που έγινε τον περασμένο Αύγουστο διαπιστώθηκε θέμα στατικότητας των κερκίδων του! Ηδη πάντως τα «λιοντάρια» αντιμετώπισαν στο προβληματικό γήπεδο τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

3) Οι αντιπαραθέσεις Μαρινάκη – ΕΠΟ συνεχίστηκαν για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων με αφορμή τον ορισμό Ιταλών διαιτητών που δεν είναι ελίτ ή Α΄ κατηγορίας της UEFA. Ο Ολυμπιακός υποστήριξε πως ο «Μάνταλος (σ.σ.: αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ) κι η συμμορία τινάζουν στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας». Στο κάδρο για τη «ναρκοθέτηση του ντέρμπι» η διοίκηση Μαρινάκη έβαλε και τον Γιάννη Βρούτση αναφέροντας πως «για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η απάντηση της ΕΠΟ ήταν ότι ο Μαρινάκης ζήτησε με επιστολή του που στάλθηκε στις 29 Αυγούστου 2023 να ορίζονται «και διαιτητές της κατηγορίας 2 UEFA που είναι καλοί και από τα πλέον σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα». Το ντέρμπι του Φαλήρου, εκτός απροόπτου, θα έχει και… τρίτο ημίχρονο ακόμη και για ένα ανάποδο αράουτ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter