Τα Public δημιούργησαν 50.000 λόγους για να στηρίξουμε το έργο της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ»

Τα Public δημιούργησαν 50.000 λόγους για να στηρίξουμε το έργο της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ»

Αγοράζοντας ένα 1 μόνο μολύβι γράφουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της ΜΕΡΙΜΝΑΣ!

Φροντίδα – Αγάπη – Ανακούφιση. Τρεις μαγικές λέξεις που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή μας. Τρεις μοναδικές πράξεις που όλοι έχουμε ανάγκη από εκείνους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Τα Public, αναγνωρίζοντας την αξία τους για 3η συνεχόμενη χρονιά στηρίζουν το έργο της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο, «ΜΕΡΙΜΝΑ» που φροντίζει τα παιδιά, τους εφήβους ή τους γονιούς που έρχονται αντιμέτωποι με απειλητικές για τη ζωή ασθένειες ή με την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Τα Public, πιστεύοντας ότι ακόμα και η πιο απλή κίνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά, στηρίζουν το έργο της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ», αναλαμβάνοντας την παραγωγή 50.000 μολυβιών, με στόχο όλοι μαζί να «ζωγραφίσουμε» μία καλύτερη ζωή για τα παιδιά . Αγοράζοντας το «Μολυβάκι της Μέριμνας», διαθέσιμο στο δίκτυο των καταστημάτων Public και το public.gr, δίνουμε σε κάθε μολύβι τη δύναμη να γράψει «ανεξίτηλα» στις ζωές παιδιών, εφήβων και οικογενειών.

Παράλληλα, η «ΜΕΡΙΜΝΑ» έχει προσφέρει ψυχολογική στήριξη σε 550 οικογένειες, έχει ανακουφίσει 55 οικογένειες, ενώ παράλληλα έχει προσφέρει συμβουλευτική στήριξη σε 130 σχολικές κοινότητες και 270 γονείς, εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους μέσω της τηλεφωνικής συμβουλευτικής. 

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter