Τα συμπεράσματα Πολάκη για το σκάνδαλο Πάτση – Αιχμές κατά Μητσοτάκη και συστημικών ΜΜΕ

Τα συμπεράσματα Πολάκη για το σκάνδαλο Πάτση – Αιχμές κατά Μητσοτάκη και συστημικών ΜΜΕ

«Μετά τη χαριστική βολή, ήρθε η διαγραφή» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος με μία σειρά αναρτήσεων, αποκάλυψε τη «δράση» του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προχώρησε σε νέα ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων μιλά για τα συμπεράσματα της υπόθεσης Πάτση, ενώ αφήνει αιχμές σχετικά με τη διαγραφή του, αλλά και τα συστημικά ΜΜΕ.

Όπως τονίζει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τρία είναι τα συμπεράσματα της υπόθεσης:

«1- Με στοιχεία – αποδείξεις – σκληρά -αποφασιστικά, γίνεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

2- Η αλήθεια ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ! Η δύναμη των σοσιαλ μίντια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ .Δεν χρειαζόμαστε τα συστημικά ΜΜΕ να μας παίξουν για να κάνουμε ουσιαστική αντιπολίτευση. Γι αυτό και δεν θα συνδιαλλαγούμε μαζί τους ΠΟΤΕ!!!

3- και σημαντικότερο, έσπευσε να τον διαγράψει ,για να προλάβει το μέγα σκάνδαλο που έχω ήδη αναγγείλει πως θα σκάσει (LYKTOS……..)»

Ο ίδιος παράλληλα, ευχαρίστησε του συνεργάτες του στον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου αποκάλυψαν όλοι μαζί «τη διεφθαρμένη δραστηριότητα του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ Ανδρέα Πάτση που οδήγησε στη διαγραφή του! (δραστηριότητά που τρία χρόνια γινόταν με την κάλυψη της ΝΔ ,του Μητσοτάκη και των υπουργών του)». 

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Και μετα τη χαριστική βολή (φωτο 1) ,ΗΡΘΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!!(φωτο2)

Ένα μεγάλο Ευχαριστω στους συνεργάτες μου του ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που αποκαλύψαμε ,όλοι μαζί,τη διεφθαρμένη δραστηριότητα του βουλευτη Γρεβενων της ΝΔ Ανδρεα Πάτση που οδήγησε στη διαγραφή του!!!(δραστηριοτητα που τρία χρόνια γινόταν με την κάλυψη της ΝΔ ,του Μητσοτακη και των υπουργών του )

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ:

1) Μόνο έτσι, με στοιχεία – αποδείξεις-σκληρά-αποφασιστικά ,γίνεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

2) Η αλήθεια ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ !!! Η δύναμη των σοσιαλ μίντια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ .Δεν χρειαζόμαστε τα συστημικά ΜΜΕ να μας παίξουν για να κάνουμε ουσιαστική αντιπολίτευση. Γι αυτό και δεν θα συνδιαλλαγουμε μαζί τους ΠΟΤΕ!!!

3) και σημαντικότερο .Έσπευσε να τον διαγράψει ,για να προλαβει το μέγα σκάνδαλο που έχω ήδη αναγγείλει πως θα σκάσει (LYKTOS……..)
Εκει να δεις γλέντια!!!!!»

Διαβάστε επίσης:

Νέα αποκάλυψη Πολάκη για Πάτση και το παράβολο των… 20.000 ευρώ

Αποκάλυψη Πολάκη: Ιδιοκτήτης τριών εταιρειών ο «γαλάζιος» βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

«Ομοβροντία» αποκαλύψεων Πολάκη για Πάτση: Τσέπωσες και από τα ΕΛΤΑ με «αέρα» νομικές υπηρεσίες

Σκάνδαλο Πάτση: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής των ΕΛΤΑ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Αίτημα σύγκλησης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο Πάτση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter