Τάκερ Κάρλσον: «Πήγε στη Μόσχα;» – Φουντώνουν οι φήμες για συνέντευξη – βόμβα με τον Πούτιν

Τάκερ Κάρλσον: «Πήγε στη Μόσχα;» – Φουντώνουν οι φήμες για συνέντευξη – βόμβα με τον Πούτιν

Όργιο φημών έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το πού βρίσκεται ο δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον. Μία ανάρτηση στο ρωσικό Telegram έβαλε «φωτιες» αναφέροντας ότι ο πρώην δημοσιογράφος του Fox News, είναι στη Μόσχα και μάλιστα ετοιμάζει συνέντευξη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Κάρσον, ο οποίος παρουσίαζε επί σειρά ετών ένα δημοφιλές πολιτικό talk show στο Fox News, έχει αναφερθεί από τον Τραμπ ως πιθανός για τη θέση του αντιπροέδρου σε περίπτωση που ο μεγιστάνας κερδίσει μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Στις αναρτήσεις που κυκλοφορούν στο Telegram περιλαμβάνονται δύο φωτογραφίες που φέρεται να έδειχναν τον Κάρλσον σε ένα ρωσικό αεροδρόμιο αλλά και στο θέατρο Μπολσόι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με το εάν ο Τάκερ Κάρλσον βρίσκεται στη Μόσχα και προφανώς εάν ετοιμάζει συνέντευξη με τον πρόεδρο Πούτιν, σύμφωνα με το Politico.

To ρωσικό κανάλι Bezgranichny Analitik επισημαίνει ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σημαντικό γεγονός», προσθέτοντας ότι αν η συνέντευξη πραγματοποιηθεί θα είναι η πρώτη του Πούτιν με δημοσιογράφο προερχόμενο από τη Δύση μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κανάλι που ανήκει στο πρακτορείο ειδήσεων RIA σημειώνει ότι ο Πούτιν έπρεπε να υπερασπιστεί εαυτόν σε προηγούμενες συνεντεύξεις με δημοσιογράφους από τις ΗΠΑ.  «Ίσως να είναι πιο τυχερός με τον Τάκερ Κάρλσον – λέγεται ότι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο οποίος τάσσεται ανοιχτά με τη Ρωσία , ήρθε εδώ με την ελπίδα να μιλήσει με τον Πούτιν», ανέφερε η ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάρλσον είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά «η κυβέρνησή μας με εμπόδισε».  «Λοιπόν, δεν επιτρέπεται να ακούσετε τη φωνή του Πούτιν, γιατί;» είχε πει τότε ο Καρλσον.

Στο «παλμαρέ» του Αμερικανού δημοσιογράφου, από τη στιγμή που απομακρύνθηκε από το Fox News για ένα σκάνδαλο δυσφήμισης, έχουν προστεθεί συνεντεύξεις με τον Χαβιέ Μιλέι και τον Βίκτορ Όρμπαν, μεταξύ άλλων….

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: «Βουτιά» στη μετοχή του Fox News μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον

Είναι αυτό το μυστικό «παλάτι» του Πούτιν με δυο ελικοδρόμια και ιδιωτικό καταρράκτη; (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter