Τάκερ Κάρλσον: «Θα μιλήσω με τον Πούτιν» – Επιβεβαιώθηκε η συνέντευξη-βόμβα

Τάκερ Κάρλσον: «Θα μιλήσω με τον Πούτιν» – Επιβεβαιώθηκε η συνέντευξη-βόμβα

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, θα γίνει ο πρώτος δημοσιογράφος από τη Δύση ο οποίος θα πάρει συνέντευξη στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αναρτώντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X αναλύει τους λόγους για τους οποίους θα μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρωσίας. Τα τελευταία 24ωρα είχαν φουντώσει οι φήμες για την παρουσία του δημοσιογράφου (που ο Τραμπ είχε αναδείξει ως πιθανό για την ανάληψη της αντιπροεδρίας σε περίπτωση νίκης στις εκλογές) στη Μόσχα.

Ο άλλοτε παρουσιαστής του Fox, που έχει κατηγορηθεί για ακραία ρητορική, χαρακτήρισε την επικείμενη συνέντευξη ως «ευκαιρία ώστε οι Αμερικανοί να δουν την αλήθεια για τον πόλεμο στην Ουκρανία». «Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα γιατί ο Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία αλλά και το ποιοι είναι οι στόχοι του», ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεο διάρκειας 4 λεπτών από τη Μόσχα.

Η συνέντευξη θα αναρτηθεί στην προσωπική σελίδα, ενώ θα αναρτηθεί χωρίς λογοκρισία και στο Twitter από τον Ίλον Μασκ σε ανύποπτο χρόνο.

Ο Τάκερ Κάρλσον ήταν ένας εκ των υπέρμαχων της ρητορικής του Ντόναλντ Τραμπ περί νοθείας στις εκλογές του 2020, γεγονός που κόστισε στο Fox μία αγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αποχωρώντας από το Fox, ο Κάρλσον συνέχισε τις εκπομπές του μέσω Twitter, με θεματολογία που αγγίζει τη θεωρία συνομωσίας.

Ακόμη και στα «χρυσά» του χρόνια στο Fox News, ο Κάρλσον είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για την ακραία ρητορική του, κυρίως στο θέμα της μετανάστευσης.

Με πληροφορίες από Guardian

Διαβάστε επίσης: Τάκερ Κάρλσον: «Πήγε στη Μόσχα;» – Φουντώνουν οι φήμες για συνέντευξη – βόμβα με τον Πούτιν

ΗΠΑ: «Βουτιά» στη μετοχή του Fox News μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον

Είναι αυτό το μυστικό «παλάτι» του Πούτιν με δυο ελικοδρόμια και ιδιωτικό καταρράκτη; (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter