Ταξίδι στην γεύση ασφαλώς… με τον Λευτέρη Λαζάρου!

Ταξίδι στην γεύση ασφαλώς… με τον Λευτέρη Λαζάρου!

Ο γνωστός chef τηρώντας το απαραίτητο social distancing, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του «Με το μάτι γαρίδα».

Οι περίεργες μέρες τις οποίες ζούμε όλοι, οδηγούν σε νέους τρόπους επικοινωνίας. Η τεχνολογία γίνεται σύμμαχος στους κανόνες ασφαλείας και με την βοήθειά της, ο Λευτέρης Λαζάρου έρχεται «Με το μάτι γαρίδα».

Από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο γνωστός chef βάζει φωτιά στην κουζίνα του, αλλά και στα social media. Η αρχή γίνεται με «Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο» και η επικοινωνία με τις φίλες και τους φίλους θα γίνεται μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Το μήνυμα του προς όλους και τα απαραίτητα links έρχονται ακριβώς από κάτω:

«Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, «μαγείρευα» ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media και το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου «ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ», εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!»

https://www.facebook.com/lefterislazarou.varoulko

instagram/ lefterislazarou.varoulko

https://youtu.be/kKUkoB3Qbpc  

Το Doc Food and Drink σας περιμένει στην ομάδα στο Facebook, με τις δικές σας ιδέες, προτάσεις και κυρίως δημιουργίες!

https://www.facebook.com/groups/DocFood.Drink/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter