Telegraph: «Οι γερμανικές διαρροές για την Ουκρανία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου»

Telegraph: «Οι γερμανικές διαρροές για την Ουκρανία είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Συντριπτική πλειοψηφία στο Κογκρέσο για να κατοχυρώσει την άμβλωση στο Σύνταγμα». Η συντριπτική πλειοψηφία των γερουσιαστών και των βουλευτών ψήφισαν θετικά για το εκτελεστικό νομοσχέδιο. Στη Liberation διαβάζουμε: «Αυτή η νίκη καλεί και άλλους». Τέσσερις γυναίκες που ηγήθηκαν του αγώνα για τα δικαιώματα των αμβλώσεων μιλούν για την ιστορική ψηφοφορία του Κογκρέσου.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η επίθεση υποκλοπής εκθέτει τη γερμανική αδυναμία». Ο υβριδικός πόλεμος με τα μέσα του, όπως οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, η κατασκοπεία, το σαμποτάζ ή η παραπληροφόρηση, είναι αναμφίβολα μέρος αυτής της «πολεμικής εικόνας της αλλαγής των καιρών», λέει ο Γενικός Επιθεωρητής Κάρστεν Μπρόιερ. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για τους ομήρους». «Υπάρχει επίμονο παζάρι».

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το Ανώτατο Δικαστήριο απορρίπτει την απόφαση του Κολοράντο, κρατά τον Τραμπ στις κάλπες σε εθνικό επίπεδο». Το Ανώτατο Δικαστήριο τάχθηκε ομόφωνα στο πλευρό του πρώην προέδρου, επιτρέποντας στον Ρεπουμπλικανό να θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2024. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ανώτατο Δικαστήριο κρατά τον Τραμπ στο ψηφοδέλτιο του Κολοράντο». Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε τη Δευτέρα ότι ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Κολοράντο.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Η χρηματοδότηση του NHS αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες περικοπές σε πραγματικούς όρους από τη δεκαετία του 1970». Οι δαπάνες για την υγεία στην Αγγλία θα υποστούν περικοπή 1,2%, αξίας 2 δισ. λιρών, παρά το πρόσθετο κόστος, διαπιστώνει ανάλυση. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «”Οι γερμανικές διαρροές είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου “». Ο πρώην επικεφαλής πληροφοριών του Βερολίνου Όγκαστ Χάνινγκ, προειδοποίησε ότι περισσότερα μυστικά του ΝΑΤΟ ενδέχεται να έχουν υποκλαπεί από τη Ρωσία.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Η συνωμοσία του Πούτιν στο Βερολίνο». Υπάρχουν όλα τα φαντάσματα πίσω από τη διπλωματική κρίση μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας, που προκλήθηκε εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία. Η Μόσχα μάλιστα κατηγορεί το Βερολίνο ότι προετοιμάζει επίθεση στο έδαφός της.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανοίγει τον δρόμο στον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις εκλογές». Η απόφαση του δικαστηρίου εμποδίζει το Κολοράντο να ακυρώσει τη συμμετοχή του πρώην προέδρου, αναφορικά με τον ρόλο του στην εισβολή της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο.

Διαβάστε επίσης:

Κιργιστάν: Επιστρέφει στην εξόρυξη ουρανίου ενώ η Ρωσία κατασκευάζει πυρηνικό σταθμό

ΝΑΤΟ: Στρατιωτικά γυμνάσια στη Σκανδιναβία με το βλέμμα στη Ρωσία

Αλληλοκατηγορίες Μόσχας – Βερολίνου μετά τη διαρροή συνομιλίας αξιωματικών για την Ουκρανία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter