Telegraph: Οικονομολόγος προειδοποιεί – «Η μετανάστευση δεν θα σώσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την κρίση χρέους»

Telegraph: Οικονομολόγος προειδοποιεί – «Η μετανάστευση δεν θα σώσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την κρίση χρέους»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Εξωτερικό εμπόριο, το μελανό σημείο της γαλλικής οικονομίας». Η βελτίωση του αρνητικού ισοζυγίου, που έπεσε κάτω από το όριο των 100 δισ. ευρώ, εξηγείται κυρίως από τη μείωση των λογαριασμών ενέργειας. Η Le Monde έχει σήμερα τίτλο: «Ο Νετανιάχου διατηρεί τη στρατιωτική πίεση στη Γάζα». Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δεν θέλει να «ενδώσει στις απαιτήσεις» της Χαμάς. Στη Liberation διαβάζουμε: «Η μεγαλύτερη αντισημιτική σφαγή του αιώνα». Ο Εμανουέλ Μακρόν απέτισε φόρο τιμής στα 42 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στο Ενβαλίντ.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «26.000 αιτήσεις ασύλου τον Ιανουάριο». Η μετανάστευση στη Γερμανία παραμένει σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF). Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο Νετανιάχου απορρίπτει την πρόταση της Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα». Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απέρριψε την πρόταση της Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στον παλαιστινιακό θύλακα.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post γράφει: «Οι δικαστές αντιμετωπίζουν την ιστορική υπόθεση Τραμπ». Τι αναμένεται μετά την απόφαση – «βόμβα» από αμερικανικό δικαστήριο, το οποίο απεφάνθη πως δεν αναγνωρίζεται η προεδρική ασυλία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η Γερουσία θα ψηφίσει σχετικά με την Ουκρανία και το Ισραήλ». Οι Δημοκρατικοί προσπάθησαν να πιέσουν τους Ρεπουμπλικανούς για περισσότερη υποστήριξη απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που θα παρέχει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, το Ισραήλ και άλλους συμμάχους των ΗΠΑ, σημειώνει.
Τέλος, στη USA Today αναφέρεται: «Περίπου 1.000 μανάτοι μαζεύτηκαν σε πάρκο της Φλόριντα, σημειώνοντας αριθμό ρεκόρ». Κοπάδια μανάτων (τρίχεροι) συνωστίζονταν στα πιο ζεστά νερά της ανοιξιάτικης ροής.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Νετανιάχου απορρίπτει τη συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα». Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απέρριψε την πίεση των ΗΠΑ να προχωρήσει πιο γρήγορα προς μια μεσολάβηση για τη διευθέτηση του πολέμου. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Η μετανάστευση δεν θα σώσει το Ηνωμένο Βασίλειο από την κρίση χρέους». Η μεταρρύθμιση στον τομέα της πρόνοιας είναι ζωτικής σημασίας για τη στήριξη των οικονομικών της Βρετανίας, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της υπηρεσίας παρακολούθησης του προϋπολογισμού.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera γράφει: «Το Ισραήλ απέρριψε την πρόταση της Χαμάς για εκεχειρία». Η προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς έχει εγκαταλειφθεί.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Στο «Αλκατράζ» του Μπουκέλε, δεν βραδιάζει ποτέ». Στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Ελ Σαλβαδόρ – «κλειδί» για την πολιτική του Μπουκέλε κατά των συμμοριών – ένα τεχνητό φως βρίσκεται αναμμένο στα κελιά και την εσωτερική αυλή 24 ώρες το 24ωρο.

Διαβάστε επίσης:

Η Βόζεμπεργκ, η Ασημακοπούλου και του βοδιού το κέρατο

Ευρωπαϊκό χαστούκι: Ένα στη Χούντα και ένα… στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου

«Καρφιά» ιν’τ Βελντ προς ηγέτες της ΕΕ για τη στήριξη σε Μητσοτάκη – «Εάν δείχνεις “καλός”, η Κομισιόν δεν θα σου πει τίποτα»

Πανικόβλητη η κυβέρνηση από το ψήφισμα-χαστούκι του Ευρωκοινοβουλίου – Θεωρίες συνωμοσίας από το Μαξίμου

Ευρωκοινοβούλιο: Υποκλοπές, Τέμπη, αστυνομική βία και ελευθερία του Τύπου στο ψήφισμα κόλαφο για τον Μητσοτάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter