Τελεσίγραφο Νετανιάχου: Η απάντηση του Ισραήλ «θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή»

Τελεσίγραφο Νετανιάχου: Η απάντηση του Ισραήλ «θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή»

Η απάντηση του Ισραήλ στην επίθεση της Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας «θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή», δήλωσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός μιλούσε σε δημάρχους μεθοριακών πόλεων του νότιου Ισραήλ που επλήγησαν από την επίθεση η οποία ξεκίνησε το Σάββατο, ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε:

«Ξέρω ότι έχετε περάσει τρομερά και δύσκολα πράγματα. Αυτά που θα περάσει η Χαμάς θα είναι δύσκολα και τρομερά! Βρισκόμαστε ήδη στη μέση της εκστρατείας και μόλις την έχουμε ξεκινήσει. Η ηγεσία σας είναι πολύ ισχυρή σε αυτές τις δύσκολες μέρες, θα χρειαστεί χρόνος και απαιτείται ισχυρή στάση στις επόμενες δύσκολες μέρες».

Ο Νετανιάχου υποσχέθηκε ότι «το κράτος θα γυρίσει κάθε πέτρα για να σας βοηθήσει όλους» και πρόσθεσε ότι «σας ζητά να μείνετε δυνατοί γιατί θα αλλάξουμε τη Μέση Ανατολή. Αγκαλιάζω εσάς και τους κατοίκους, είμαστε όλοι μαζί και θα τους νικήσουμε με δύναμη, με πολλή δύναμη».

Διαβάστε σχετικά: Μέση Ανατολή: «Πλήρη πολιορκία» της Γάζας ανακοίνωσε το Ισραήλ – Την αφήνει χωρίς ρεύμα, τρόφιμα, καύσιμα (Video)

Μέση Ανατολή: Δεν έχουμε δώσει εντολή στις δυνάμεις μας να επιτεθούν στο Ισραήλ λέει η Χεζμπολάχ

Αιματοκύλισμα χωρίς τέλος στη Μέση Ανατολή: Επιστρατεύονται 300.000 Ισραηλινοί έφεδροι – Σειρήνες στην Ιερουσαλήμ (Video)

Βίντεο – ντοκουμέντο με την ισραηλινή αεροπορία να βομβαρδίζει τη Γάζα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter