Τέμπη: Αδερφός θύματος ξεσπά κατά Άδωνη για τις άθλιες δηλώσεις – «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται»

Τέμπη: Αδερφός θύματος ξεσπά κατά Άδωνη για τις άθλιες δηλώσεις – «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται»

Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδερφό του Βάιο, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στην χυδαία τυμβωρυχία του Άδωνη Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης: Νέα αθλιότητα Άδωνη: Τα Τέμπη και το σκάνδαλο υποκλοπών «δεν φέρνουν ψήφους» (Video)

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρει «Ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να κάνει “πείραμα” ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ. Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Παράλληλα καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη και Κώστα Καραμανλή να βγουν σε εκπομπή που θα βρίσκονται οι οικογένειές των θυμάτων ώστε να τους εξηγήσουν «πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη».

Παράλληλα, σε νεότερη ανάρτηση του, ο Βαγγέλης Βλάχος, σχολίασε και τις νέες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Ναι, το να πάνε φυλακή όλοι οι υπεύθυνοι για το Έγκλημα των Τεμπών θα ήταν μια καλή αρχή».


Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης, εμφανίστηκε ως τυμβωρύχος για να καλύψει το έγκλημα των Τεμπών αλλά και τα τεράστια κενά κατά τη διαδικασία εντοπισμού των ευθυνών επικαλούμενος μάλιστα τη νίκη στις πρόσφατες εκλογές (το 41% δηλαδή).

Διαβάστε επίσης: Τυμβωρύχος ο Άδωνης: Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; (Ηχητικό)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter