Τέμπη: Τελικά ο πρωθυπουργός μίλησε για τους απεργούς ή για τους συγγενείς των θυμάτων;

Τέμπη: Τελικά ο πρωθυπουργός μίλησε για τους απεργούς ή για τους συγγενείς των θυμάτων;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε πράγματι τόσο για την απεργία των σιδηροδρομικών, όσο και για τη μήνυση που κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων και απάντησε -επί λέξει- ότι λυπάται «που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές» και ότι ο «δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι το πρώτο σκέλος της απάντησής του αφορά πράγματι την απεργία που προκήρυξαν εργαζόμενοι οι οποίοι όπως αποδείχθηκε ρίσκαραν καθημερινά τη ζωή τους επειδή οι αρμόδιοι αδιαφορούσαν για τις προειδοποιήσεις, δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί το ίδιο για το δεύτερο σκέλος: αυτό στο οποίο λέει ξεκάθαρα ότι ο θυμός των συγγενών δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ποιες συμπεριφορές μπορεί να εννοεί ο κ. Μητσοτάκης; Οι συγγενείς των θυμάτων δεν έκαναν απεργία, έκαναν μια μηνυτήρια αναφορά. Αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο πρωθυπουργός και αυτό σχολίασε. Τελεία.

Αν ο κάτοχος τριών πτυχίων σε διάρκεια επτά ετών από κορυφαία, όπως είχε πει, πανεπιστήμια, δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά (που μια χαρά μπορεί), είναι δικό του πρόβλημα. Οι υπόλοιποι -πλην ίσως του Άκη Σκέρτσου ο οποίος στο μικρό διάστημα που εμφανίζεται ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε κυνισμό και ψεύδη όλους τους προκατόχους του- καταλάβαμε αυτό το οποίο ειπώθηκε: ότι ο θυμός των συγγενών, δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά τους.

Διαβάστε σχετικά: Τραγωδία στα Τέμπη: Το ρεσιτάλ αναλγησίας δεν ήταν λεκτικό ατόπημα, αυτός είναι απλά ο Μητσοτάκης

Τέμπη: Οργισμένη αντίδραση από τους συγγενείς των θυμάτων για τη δήλωση Μητσοτάκη περί «εργαλειοποίησης»

Ρεσιτάλ αθλιότητας από Μητσοτάκη για τα Τέμπη: «Οι συγγενείς εργαλειοποιούν την τραγωδία»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter