Ρεσιτάλ αθλιότητας από Μητσοτάκη για τα Τέμπη: «Οι συγγενείς εργαλειοποιούν την τραγωδία»

Ρεσιτάλ αθλιότητας από Μητσοτάκη για τα Τέμπη: «Οι συγγενείς εργαλειοποιούν την τραγωδία»

Σε πραγματικό ρεσιτάλ αθλιότητας σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών επιδόθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, κατηγορώντας ούτε λίγο ούτε πολύ τους συγγενείς των θυμάτων για «εργαλειοποίηση».

Συγκεκριμένα, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τη μήνυση σε βάρος 17 προσώπων, είπε:

«Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Πιστεύω ότι ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Υπενθυμίζεται ότι μηνυτήρια αναφορά κατά του απερχόμενου πρωθυπουργού, του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, του Γιώργου Γεραπετρίτη και άλλων πολιτικών προσώπων, πρώην υπουργών, γενικών γραμματέων, αλλά και διοικητικών του ΟΣΕ και της Hellenic Train, κατέθεσαν την Τρίτη 16 Μαΐου, συγγενείς των των 57 ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη, Καραμανλή, Γεραπετρίτη και άλλων 14 προσώπων κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter