Τένις: Νίκη Σταματιάδη, νίλα Αυγενάκη

Τένις: Νίκη Σταματιάδη, νίλα Αυγενάκη

Με μία οδυνηρή ήττα της κυβερνητικής πολιτικής συνεχίστηκαν οι εκλογές στα αθλητικά σωματεία. Η επανεκλογή της απερχόμενης διοίκησης Ζαννιά, με νέο πρόεδρο τον Δημήτρη Σταματιάδη, θεωρείται φρένο στα επιχειρηματικά συμφέροντα που εποφθαλμιούσαν άλωση του χώρου.

Ο εκλεκτός του Λευτέρη Αυγενάκη Θοδωρής Γκλαβάς ηττήθηκε με σκορ 55-51 από τον Σταματιάδη (που είχε τη στήριξη του Ζαννιά), ενώ ο συνυποψήφιος Γιάννης Σερκεδάκης έλαβε 9 ψήφους και έμεινε εκτός νυφώνος.

Ο Ζαννιάς εξελέγη εκπρόσωπος της Αντισφαίρισης στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με 62 ψήφους, έναντι 48 της Αγγελικής Κανελλοπούλου και 5 του Σερκεδάκη.

Στο «ξαδερφάκι» μπάντμιντον, που ανέκτησε την ειδική άδεια του παρά την προσπάθεια του Αυγενάκη για αποκλεισμό, εξελέγη πρόεδρος ο Γιάννης Κάπος.

Aκολουθούν, αύριο, οι κρίσιμες εκλογές στον ΣΕΓΑΣ, όπου η απερχόμενη διοίκηση Σεβαστή κατεβάζει υποψήφια πρόεδρο τη Σοφία Σακοράφα με την υποστήριξη του Κώστα Κεντέρη, ενώ η φιλοκυβερνητική «αντιπολίτευση» ποντάρει τα ρέστα της στην Τασούλα Κελεσίδου και στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter