Τένις: Στην τετράδα ο Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο

Τένις: Στην τετράδα ο Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ωστόσο προκρίθηκε στα αυριανά ημιτελικά του «χωμάτινου» Μάστερς του Μόντε Κάρλο, με νίκη επί του αξιόμαχου Αργεντινού Ντιέγο Σβάρτσμαν: 6-2, 6-7 (3), 6-4.

Ο 23χρονος πρωταθλητής μας θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος χρειάστηκε μάχη τριών ωρών για να αποκλείσει τον νεαρό Ιταλό Γιανίκ Σίνερ με 5-7, 6-3, 7-6.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-3 στο δεύτερο σετ και είχε δικό του σερβίς, αλλά αποσυντονίστηκε ανεξήγητα ενώ κυριαρχούσε και χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά του για να μη χάσει τον αγώνα, απέναντι στον 29χρονο Σβάρτσμαν που είχε τη συμπαράσταση της κερκίδας.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε το τρίτο σετ με 4-0 και έμοιαζε ακλόνητο φαβορί, αλλά ο Τσιτσιπάς απάντησε με τρία συνεχόμενα «μπρέικ» και ξανάγινε αφεντικό του εξαντλητικού προημιτελικού.

Η νίκη του Τσιτσιπά στο περυσινό Όπεν του Μόντε Κάρλο είναι η μοναδική σε τουρνουά Μάστερς στην ως τώρα καριέρα του. Ο 23χρονος Έλληνας παραμένει στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον πρώτο ημιτελικό, αύριο, ο Ισπανός Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Σβάρτσμαν θα αντιμετωπίσει τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος χρειάστηκε μάχη τριών ωρών για να αποκλείσει τον νεαρό Ιταλό Γιανίκ Σίνερ με 5-7, 6-3, 7-6.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter