Θάνατοι Μαλένας-Ίριδας: Ένα βήμα πριν από νέα κλήση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θάνατοι Μαλένας-Ίριδας: Ένα βήμα πριν από νέα κλήση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ραγδαίες εξελίξεις πυροδοτεί η διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, της δικογραφίας για τα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας, της οικογένειας Δασκαλάκη.

Στη διάθεση των δύο εισαγγελέων πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου που έχουν και την εποπτεία της έρευνας για την υπόθεση, βρίσκεται ήδη ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, τον οποίο και μελετούν προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Θάνατοι παιδιών Πάτρα: Πειθαρχική έρευνα απ’ το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τους ιατροδικαστές

Όπως εκτιμάται, οι εισαγγελικοί λειτουργοί αναμένεται να είναι σε θέση να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν η ήδη προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται  για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας, θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Επί δέκα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Τι είπε για τη μοιραία βραδιά του θανάτου της Ίριδας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter