The Greek Mask Project: Μάσκες από την 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη

The Greek Mask Project: Μάσκες από την 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη

300 μάσκες θα προσφέρει η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη, δημιουργός του “The Greek Mask Project”,στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Αυτής της κίνησης είχε προηγηθεί η προσφορά μασκών στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Οι μάσκες φέρουν πάνω τους την ελληνική σημαία και αποσκοπούν στην εμψύχωση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία αναφοράς COVID-19 και δημιουργήθηκαν με δικά της έξοδα, ενώ για τα επικείμενα έσοδα, έχει δηλώσει πως όλα θα διατίθενται για τη δημιουργία κι άλλων μασκών.

Η 16χρονη δημιούργησε το The Greek Mask Project στα μέσα Απριλίου με κύριο σκοπό της την εμψύχωση των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή απέναντι στον κορονοϊό..

Όπως λέει η ίδια «Δεν χρειάζεται κάπα για να είσαι ήρωας σε αυτήν την κρίση. Χρειάζεσαι μάσκα» και σημειώνει πως η ελληνική σημαία πάνω στις μάσκες είναι ένα σύμβολο ελπίδας ότι θα τα καταφέρουμε.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν τις μάσκες του “The Greek Mask Project”, μπορούν να επικοινωνούν με τη σελίδα του project στο Facebook .

Όπως αναφέρεται στη σελίδα όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία νέων μασκών, προκειμένου να τροφοδοτηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα νοσοκομεία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter