Θεωρία δύο άκρων από Καιρίδη: «Η Αριστερά και η ακροδεξιά είναι αντιευρωπαϊκές και ευρωδιαλυτικές δυνάμεις»

Θεωρία δύο άκρων από Καιρίδη: «Η Αριστερά και η ακροδεξιά είναι αντιευρωπαϊκές και ευρωδιαλυτικές δυνάμεις»
Δημήτρης Καιρίδης (EUROKINISSI)

Στην επαναφορά της επικίνδυνης θεωρίας των δύο άκρων προχώρησε ο Δημήτρης Καιρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Limnosfm 100, εξομοιώνοντας τις ακροδεξιές δυνάμεις του μίσους και της μισαλλοδοξίας, με τις δυνάμεις της Αριστεράς, που μιλάνε για αλληλεγγύη και εμβάθυνση της δημοκρατίας στην ΕΕ.

«Να τους απενεργοποιήσουμε, να τους εξουδετερώσουμε»

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, ανέφερε εν όψει των ευρωεκλογών, ότι «υπάρχουν έμποροι στην πολιτική. Έμποροι κεραλοιφών, έμποροι πατριωτισμού και έμποροι ευαισθησιών. Η δική μας δουλειά είναι να τους απενεργοποιήσουμε, να τους εξουδετερώσουμε. Να μην τους αφήσουμε περιθώρια. Η δουλειά ημών των φιλελευθέρων, της μεσαίας οδού, της λογικής των λύσεων είναι να μην επιτρέψουμε στα άκρα να υφαρπάξουν και να μονοπωλήσουν τη συζήτηση. Προσπάθησαν με το σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου. Είναι καλό τώρα που πάμε στις ευρωεκλογές, να ξέρουμε ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση με μία εξαίρεση μόνο, καταψήφισε την περισσότερη Ευρώπη, την πιο αλληλέγγυα Ευρώπη».

Μάλιστα, ο κ. Καιρίδης πρόσθεσε ότι «εν τέλει είναι δυνάμεις είτε η Αριστερά, είτε η ακροδεξιά, από διαφορετικές αφετηρίες, δυνάμεις αντιευρωπαϊκές, ευρωδιαλυτικές. Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει στην 9 Ιουνίου θέλουμε την ισχυρή Ευρώπη και την ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη ή θέλουμε να το διαλύσουμε το μαγαζί». Μάλιστα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό και τοξικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Χατζηδάκης: «Δεν μειώνουμε το ΦΠΑ στα τρόφιμα, γιατί δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε την κατανάλωση»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βορίδη: Αραδιάζει ένα σωρό ψέματα, δεν γίνεται πιστευτός από κανέναν

Νέα αποκάλυψη Πολάκη: «Επιτελική» απόπειρα σε διαγωνισμό για κάμερες μέσω Ταμείου Ανάκαμψης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter