Νέα αποκάλυψη Πολάκη: «Επιτελική» απόπειρα σε διαγωνισμό για κάμερες μέσω Ταμείου Ανάκαμψης

Νέα αποκάλυψη Πολάκη: «Επιτελική» απόπειρα σε διαγωνισμό για κάμερες μέσω Ταμείου Ανάκαμψης

Τις κινήσεις του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη όσον αφορά τη σύμβαση για την αγορά καμερών ελέγχου κυκλοφορίας, στηλίτευσε με νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα σημειώνει ότι η σύμβαση αφορούσε την αγορά 388 καμερών έναντι του ποσού των 36.000 ευρώ η μία, ενώ «κοστίζουν 10.000 ευρώ στην καλύτερη».

«Ήθελαν να φάνε έτσι 17.800.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης που εντάχθηκε το έργο», υπογραμμίζει στη συνέχεια.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι ο διαγωνισμός ακυρώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο μέσω του προσυμβατικού ελέγχου, «ονομάζοντας μάλιστα και διεφθαρμένους αυτούς που τον διεξήγαγαν».

Ο Παύλος Πολάκης καλεί την Ευρωπαία Εισαγγελέα να παρέμβει «καθώς το σκάνδαλο αφορά ευρωπαϊκούς πόρους», συμπληρώνοντας ότι «δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον σε κύκλους τους ανώτερες ποινικής δικαιοσύνης που αρχειοθετούν με αδιευκρίνιστα ποσά».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι ως φάρσα αλλά ως τραγωδία….
Παλιότερα μέσω αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ για την αντιμετώπιση της γρίπης και καλά, είχαν αγοραστεί μέσω μιας τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας (!) Βούλγαρης Α.Ε νομίζω το όνομα της, θερμικές κάμερες για τα σημεία εισόδου στη χώρα σε τιμές 120.000 ευρώ η μια όταν η τιμή της καλύτερης στην πιάτσα ήταν 12.000 ευρώ!

Ε μαντέψτε!

Σήμερα το «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη, μέσω της Περιφέρειας Αττικής, Πατούλη – Χαρδαλιά, υπέγραψε σύμβαση για αγορά 388 καμερών για τον έλεγχο της κυκλοφορίας που κοστίζουν 10.000 ευρώ η καλύτερη, στην τιμή των 36.000 ευρώ η μια!

Έστησαν τις τεχνικές προδιαγραφές δεν έκαναν έρευνα αγοράς και ανέθεσαν τη «δουλειά με εκπτωση 1% (!) και έτσι ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΤΣΙ 17.800.000 ευρώ από το ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ που εντάχθηκε το έργο!

Ευτυχώς όμως το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ κατά τη διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου ακύρωσε το διαγωνισμό ονομάζοντας μάλιστα και «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ» αυτούς που τον διεξήγαγαν!!
(φωτο2-3-4)

Μικρή λεπτομέρεια: Πάλι από εργολαβική τεχνική εταιρεία ήθελαν να αγοράσουν τις κάμερες (ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΤΕΡΝΑ)! Έχουν καλύτερες τιμές φαίνεται!
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!
Επειδή ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ σε κύκλους της ανώτερης ποινικής δικαιοσύνης που αρχειοθετούν με «αδιευκρίνιστα ποσά», καλώ την Ευρωπαία Εισαγγελέα κυρία Κοβέσι να ΠΑΡΕΜΒΕΙ, καθώς το σκάνδαλο αφορά ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ !!!(φωτο 5)
(Συνεχιζεται…)

Διαβάστε επίσης:

Singapore Airlines: «Ζήσαμε μία κόλαση» – Επιβάτες περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές στα 37.000 πόδια – Θα κινηθούν νομικά (Video)

Ο… «κεντρώος» Βορίδης αδειάζει τον δεξιό Γεωργιάδη: Θα εκτεθεί η χώρα εάν καταγγείλουμε τη συμφωνία των Πρεσπών (Video)

Νέο «χτύπημα» Δένδια σε Μητσοτάκη: «Η χώρα αντιμετωπίζει υπαρξιακή απειλή»

Μια γεωλόγος λύνει το μυστήριο του τοπίου στον πίνακα της «Μόνα Λίζα»

Σοκ στον Βόλο: 17χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Πλημμύρες Θεσσαλία: Μήνυση σε Αγοραστό, ΥΠΕΝ, ΟΣΕ από ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της – Γείτονας και πυροσβέστες της έσωσαν τη ζωή

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter