Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στην καταγγελία της 30χρονης εγκύου

Θεσσαλονίκη: Η απάντηση του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στην καταγγελία της 30χρονης εγκύου

«Το προσωπικό του νοσοκομείου ενήργησε τάχιστα, με πλήρη επαγγελματισμό και ευσυνειδησία και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για έγκυες θετικές στην Covid -19», τονίζει το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», αναφορικά με την καταγγελία 30χρονης γυναίκας σχετικά με τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού της.

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σημειώνει ότι «με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με τη νοσηλεία ασθενούς στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπως προκύπτει από τον ιατρικό φάκελο της ασθενούς και τα αρχεία του Νοσοκομείου, η ίδια προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία στις 8:40 π.μ., λόγω συσπάσεων».

Είχε προηγηθεί απάντηση του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο», όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν ότι υπάρχουν ανακριβή στοιχεία στα δημοσιεύματα που αφορούν την υπόθεση και ότι η 30χρονη γυναίκα αποχώρησε από το Ιπποκράτειο αφότου της έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και αφότου διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει αιμορραγία και δεν επιβάλλεται η άμεση εισαγωγή της.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Το Ιπποκράτειο απαντά στην καταγγελία της 30χρονης εγκύου – «Αποχώρησε χωρίς αιμόρροια»

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την μήνυση που έχει καταθέσει η γυναίκα, αρχικά μετέβη στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο απ’ όπου την παρέπεμψαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» καθώς σε μισή ώρα τελείωνε η εφημερία.

Η ίδια καταγγέλλει ότι στο «Παπαγεωργίου» χάθηκαν τρεισήμισι πολύτιμες ώρες για την υγεία του εμβρύου και τη δική της.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το νέο περιστατικό αμέλειας στο Ιπποκράτειο:« Είδαν ότι έχει αιμορραγία και την έδιωξαν» λέει ο δικηγόρος της εγκύου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter