Θεσσαλονίκη: Νέα άγρια επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε άντρα στην πλατεία Αριστοτέλους (Video)

Θεσσαλονίκη: Νέα άγρια επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε άντρα στην πλατεία Αριστοτέλους (Video)

Στο φως της δημοσιότητας, ήρθε ένα ακόμα περιστατικό αποτρόπαιης και απρόκλητης βίας και πάλι από την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, περιοχή που τείνει να καταστεί “γκέτο” ανομίας και ωμής επιθετικότητας από ομάδες ανηλίκων.

Όλα έγιναν σε στάση λεωφορείου έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, όταν ομάδα ανηλίκων, που φορούσαν κουκούλες και μάσκες, κυνήγησαν από τη στάση λεωφορείου έναν νεαρό για άγνωστο λόγο, τον έπιασαν έξω από το γυάλινο περίπτερο του Φεστιβάλ, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν αλύπητα, με γροθιές και κλωτσιές.

Διαβάστε επίσης – Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πήγαινε για ερωτικό μασάζ με την 9χρονη κόρη του

Περαστικοί τους φώναζαν να σταματήσουν, όμως εκείνοι συνέχιζαν το βίαιο έργο τους. Στο σημείο έφτασαν έπειτα από μερικά λεπτά δυνάμεις της Αστυνομίας, όμως οι δράστες πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν.

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για μια ομάδα δέκα ατόμων από 15 έως 17 ετών. Οι περίοικοι διαμαρτύρονται ότι είναι καθημερινό φαινόμενο οι συμπλοκές ανηλίκων στην πλατεία Αριστοτέλους, κάνοντας λόγο για συνθήκες που παραπέμπουν σε «γκέτο», όπως αναφέρει το parallaxi.mag.

Ο νεαρός, θύμα της επίθεσης, αποχώρησε με τα πόδια, συνοδεία της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπέβαλε μήνυση, ενώ δεν θέλησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter