Θλιβερό: Πωλούνται ρούχα με στάμπα την πτώση ανθρώπων από αεροπλάνο στο Αφγανιστάν

Θλιβερό: Πωλούνται ρούχα με στάμπα την πτώση ανθρώπων από αεροπλάνο στο Αφγανιστάν

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η προσπάθεια εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου πόνου μετά τα όσα συνέβησαν στο Αφγανιστάν, με την είσοδο των Ταλιμπάν στην Καμπούλ και την ανάληψη της εξουσίας στη χώρα.

Όπως αναφέρουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, πωλούνται στο διαδίκτυο ρούχα στα οποία αναφέρεται το μήνυμα Kabul Skydiving Club Est. 202 και αποτυπώνουν τη σκηνή της απογείωσης του αεροπλάνου και την πτώση των ανθρώπων που είχαν επιχειρήσει να αποβιβαστούν για να διαφύγουν από τη χώρα.

Στην περιγραφή επισημαίνεται: «Δύο άνθρωποι πέφτουν από ένα αεροπλάνο. Μας πληγώνει όλους μας. Αυτή η μπλούζα δεν φέρει ένα αστείο μήνυμα. Έχει τη δική του ερμηνεία από πολιτική σκοπιά, αλλά στο τέλος, όλα εξαρτώνται από το πως νιώθετε εσείς».

Οι δημιουργοί των εν λόγω t-shirt, προσπαθούν να μετριάσουν τις αντιδράσεις, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στα θύματα της τραγωδίας:  «Είμαστε συντετριμμένοι από τον τρομακτικό θάνατο των δύο ανθρώπων που έπεσαν από το αεροπλάνο και αποτέλεσε ένα σοκ που βοήθησε τον υπόλοιπο κόσμο να αντιληφθεί πώς νιώθουν οι Αφγανοί για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν στη χώρα τους».

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk, rosa.gr, diktiospartakos

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter