Θρίαμβος Ατρόμητου, νίκησε στη Νεάπολη 4-1 τον Ιωνικό

Θρίαμβος Ατρόμητου, νίκησε στη Νεάπολη 4-1 τον Ιωνικό

Ο Ατρόμητος με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσε στη Νεάπολη τον Ιωνικό (4-1) και κατέκτησε δίκαια το «διπλό». Οι τρεις αλλαγές του Κρις Κόλμαν (Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Φριτζόνσον) έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και με την απόδοση τους σκόρπισαν τον αντίπαλο τους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μεντόσα (38’), όμως ο Ατρόμητος ήταν τυφώνας στο δεύτερο 45λεπτο και με γκολ των Κεσχρίντα (53’), Φριντζόνσον Ρομπάιγ (61΄), Τζαβίδας (91’) έφτασε στο θρίαμβο. Ο Κλωναρίδης έδωσε τις ασίστ στο πρώτο και τέταρτο γκολ της ομάδας του. «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε, δεχτήκαμε και το γκολ που έφερε ψυχρολουσία. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε, άλλαξε η ψυχολογία και πετύχαμε τέσσερα γκολ, κάνοντας ένα εξαιρετικό 45λεπτο», δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Κρις Κόλμαν, ενώ ο Δημήτρης Σπανός από την πλευρά του είπε για τον Ιωνικό: «Με την εικόνα του δευτέρου μέρους δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Όταν δέχεσαι ένα γκολ από ατομικό λάθος, αλλάζουν τα πάντα. Είναι θέμα συγκέντρωσης, δεν ξέχασαν οι παίκτες τη μπάλα. Πρέπει να… βρούμε το μυαλό μας και να γυρίσουμε τον διακόπτη, αυτό δεν είναι εικόνα. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, με τα ονόματα δεν φτιάχνεις ομάδες».

Ιωνικός (Σπανός): Χουτετσιώτης Ρομαό, Τσιγκίνσκι, (59′ Μίλο) Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, (87′ Ελευθεριάδης) Μασάς, (67′ Λοβέρα) Μεντόσα, Άοσμαν, (59′ Ιωαννίδης) Μάντζης.

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Κεχρίντα, Κουέν (88′ Έρλινγκμαρκ), Γκονζάλεζ, Μουνίθ (46′ Φριντζόνσον), Ρομπάιγ, Ροτάριου, (46′ Τζαβίδας) Κιάρτασον (46′ Κλωναρίδης).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter