Θρίλερ στη Βουλγαρία: Αγνοείται Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο Μπόροβετς

Θρίλερ στη Βουλγαρία: Αγνοείται Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο Μπόροβετς

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στη Βουλγαρία, καθώς αγνοείται ένας Έλληνας σκιέρ, που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στο Μπόροβετς, το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με ξένα μέσα.

Μαζί του ήταν και άλλοι τρεις Έλληνες σκιέρ, που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Η Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης ειδοποιήθηκε για την κατάσταση γύρω στις 14:13 από μέλος της ομάδας. Ενώ ο ακριβής αριθμός των ατόμων στην πληγείσα περιοχή παραμένει ασαφής, πιστεύεται ότι υπήρχαν τέσσερις Έλληνες υπήκοοι κατά τη στιγμή της χιονοστιβάδας.

Άνθρωπος από την Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης δήλωσε ότι «Τέσσερις Έλληνες πολίτες καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα. Τρεις απεγκλωβίστηκαν μόνοι τους. Ο σκιέρ αγνοείται προς το παρόν»

Στην επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου μετέχουν πάνω από 25 διασώστες βουνού με 4 σκύλους. Η χιονοστιβάδα είχε μέγεθος περίπου 150 μέτρα και πλάτος σχεδόν 30 μέτρα.

Οι προσπάθειες έρευνας συνεχίζονται καθώς οι διασώστες κάνουν αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να εντοπίσουν τον αγνοούμενο.

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 76χρονος «Άρης», 36 χρόνια κοντά στην εφοπλιστική οικογένεια – Τους πυροβόλησε στο κεφάλι

Σφοδρή σύγκρουση Πολάκη – Γεωργιάδη για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Είσαι διεφθαρμένος και… αρχειοθετημένος»

Έγκλημα στα Τέμπη: Εντολή για διενέργεια νέας πραγματογνωμοσύνης για το βενζόλιο

«Και α και ου» από τον… ΔΑΠίτη πρύτανη του ΑΠΘ που «αποθεώνει» τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter