Τι όπλα φορτώνουν τα ουκρανικά μεταγωγικά Antonov στην Ελευσίνα; (Photos)

Τι όπλα φορτώνουν τα ουκρανικά μεταγωγικά Antonov στην Ελευσίνα; (Photos)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Οδησσό πριν μερικές ημέρες προφανώς υποσχέθηκε περισσότερη στρατιωτική βοήθεια στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, αν και όπως γράφαμε τότε η επείγουσα συνάντηση των δύο και τα ελάχιστα που ανακοινώθηκαν για αυτήν είχαν οσμή μυστικής διπλωματίας.

Διαβάστε σχετικά: Ουκρανία: Οσμή μυστικής διπλωματίας στις επαφές Μητσοτάκη με Ζελένσκι – Κρίσιμα ερωτήματ

Τώρα τα μεταγωγικά αεροσκάφη Antonov του κ. Ζελένσκι φορτώνουν στην Ελευσίνα! Το ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε χθες στην Ελευσίνα, όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, γράφει σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το militaire.gr.

Η φόρτωση παλαιών οπλικών συστημάτων του ελληνικού στρατού έγινε σε κοινή θέα και επειδή δεν το έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση να τους μεταφέρουμε ότι προκάλεσε οργή και ειρωνικά σχόλια.

Το πιο παράδοξο που ίσως φανεί απίστευτο είναι ότι το ΓΕΑ δεν γνώριζε τίποτα για την αποστολή του Antonov!

Ενήμερος ήταν μόνο ο Α/ΓΕΕΘΑ… Πάλι καλά…

Μικρή σημασία έχει αν τα οπλικά συστήματα είναι παλιά, γιατί όπως το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας μας έχει πληροφορήσει έχουμε δώσει και πολύ σύγχρονα όπως τα Στίνγκερ!

Μεγάλη σημασία έχει όμως ότι η κυβέρνηση λειτουργεί λες και η χώρα της ανήκει και μπορεί να κάνει ότι θέλει, όπως θέλει, όποτε θέλει, χωρίς να δίνει κανένα λογαριασμό στο Κοινοβούλιο! Και το κάνει πλέον συστηματικά, εκμεταλλευόμενη προφανώς και τη νωθρότητα των αντιδράσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν την έχουν πιέσει τόσο όσο πρέπει. Που δεν την έχουν υποχρεώσει να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς κάνει με όπλα και πυρομαχικά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Διαβάστε επίσης:

Ερωτήματα από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουκρανία: Πόσο «ασφαλής» είναι η εξωτερική πολιτική

Αποστολή 32 οβιδοβόλων Μ101Α1 στην Ουκρανία μέσω… Τσεχίας

Η Ουκρανία ευχαριστεί για τα όπλα – Αυτά που οι Έλληνες μαθαίνουν τελευταίοι…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter