Το Μαξίμου σε αμηχανία: Αντί για τα ευρωπαϊκά χαστούκια βλέπει πάλι… ΣΥΡΙΖΑ

Το Μαξίμου σε αμηχανία: Αντί για τα ευρωπαϊκά χαστούκια βλέπει πάλι… ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ξέρει τι να πει το Μέγαρο Μαξίμου μετά τα αλλεπάλληλα ευρωπαϊκά χαστούκια για τις ορμπανικές τάσεις του.

Φάσκουν και αντιφάσκουν αφού σύμφωνα με τον κυβερνητικό Τύπο και τις δηλώσεις τους, ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται αλλά παράλληλα ενορχήστρωσε και «καπέλωσε» την πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου αλλά και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να εγκρίνουν τις εκθέσεις και τα ψηφίσματα που βλέπουν σοβαρή υποχώρηση του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα. Και μάλιστα όπως όλα δείχνουν παρέσυρε και ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που ανήκει η Νέα Δημοκρατία!

Και αφού η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να βρει κάτι για την εσωτερική κατανάλωση αφού δεν θέλει να παραδεχθεί τα χάλια της χώρας επί της διακυβέρνησής της, σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός βρήκε μια αποστροφή του λόγου του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη για να βγει να πει πως το ψήφισμα όχι απλά ενορχηστρώθηκε αλλά… γράφτηκε και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ προσέθεσε ότι «είναι πλέον σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στο αντιπολιτευτικό του μένος κατά της κυβέρνησης, αδιαφορεί για τη μεγάλη ζημιά που προκαλείται στη χώρα, ακόμα και για την απώλεια κρίσιμων ευρωπαϊκών πόρων που στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών» και συμπλήρωσε: «Το δόγμα «γαία, πυρί, μιχθήτω» βρίσκει νέο εκπρόσωπο τον κ. Κασσελάκη και το κόμμα του.»

Ας βγει λίγο στο δρόμο και στην πραγματικότητα ο κ. Ρωμανός για να δει σε ποιον πρέπει να αποδώσει το «γαία, πυρί, μιχθήτω»:

Προφανώς σε αυτούς που διαλύουν την κοινωνία, την Παιδεία, την Υγεία, την οικονομία, τις μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, το Κράτος Δικαίου, την ίδια την οικογένεια με τους μισθούς πείνας και τις τιμές να ανεβαίνουν καθημερινά τροφοδοτώντας τεράστια κέρδη στους ήδη πλούσιους.

Όσο για τις ικανότητες του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι σε διάλυση ή είναι ο βασικός παίκτης στην ευρωπαϊκή πολιτική και παρασύρει Ευρωκοινοβούλιο και Κομισιόν…

Στην ουσία βέβαια δεν συμβαίνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο…

Όσο κι αν είναι αστείο, παραμένει να είναι τραγική η αμηχανία τους…

Διαβάστε επίσης:

Ευρωκοινοβούλιο: Και πάλι στη «μαύρη λίστα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το «Κράτος Δικαίου»

Ευρωκοινοβούλιο: Πέρασε το ψήφισμα χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Κράτος Δικαίου

Γερμανική ΤΑΖ: Ισχυρό χαστούκι για τον Μητσοτάκη το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Ευάγγελος Αντώναρος για ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου: «Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή»

Ευρωκοινοβούλιο: Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η προστασία δημοσιογράφων από καταχρηστικές αγωγές (SLAPPs)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter