Ευάγγελος Αντώναρος για ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου: «Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή»

Ευάγγελος Αντώναρος για ψήφισμα Ευρωκοινοβουλίου: «Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή»
Ο καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ (αριστερά) και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής (δεξιά) μετά την άφιξη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Δυτικογερμανική Καγκελαρία στη Βόννη, Τρίτη 31 Ιανουαρίου 1978. (AP Photo/Fritz Reiss)

Με ανάρτησή του στο «Χ» ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή σχολιάζει αιχμηρά το διασυρμό της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αναρωτιέται αν το συνειδητοποιούν στο Μέγαρο Μαξίμου, μιλά για «ατάλαντο γόνο με παρακρατικές συνήθειες» και σημειώνει πως:

«Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να μας βάλει στην Ενωμένη Ευρώπη.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Το καταδικαστικό ψήφισμα της Ευρωβουλής θα κυνηγάει σε βάθος χρόνου τον ατάλαντο γόνο με τις παρακρατικές συνήθειες και την κυβέρνηση του.
Δεν ξέρω πόσο το συνειδητοποιούν στο Μαξίμου.
Πάντως ο τρόπος αντίδρασης τους προδίδει ότι διακατέχονται από ένα μείγμα πολιτικής ανοησίας και άρνησης της (ευρωπαϊκής) πραγματικότητας.
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να μας βάλει στην Ενωμένη Ευρώπη. Αυτή που κατηγορούν τα τσιράκια του Μητσοτάκη για “ανθελληνική” συμπεριφορά και γελοίες συνωμοσίες σε βάρος της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης:

Τι κρύβει η συνάντηση Βέμπερ και Μητσοτάκη – Η απάντηση του Γιώργου Κύρτσου

Ερντογάν: «Αλώνει» την Ευρώπη με νέο κόμμα

Τα «θα» Μητσοτάκη έβγαλαν ξανά τα τρακτέρ στον δρόμο

Καιρός: Τι αλλάζει από την Κυριακή – «Θα ήταν “λάθος” να την ονομάζουμε “κακοκαιρία”»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter