Το «σφάλμα» του 112, οι υποκλοπές, το πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ, και η συνεδρίαση για την ΕΥΠ που δεν έγινε ποτέ

Το «σφάλμα» του 112, οι υποκλοπές, το πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ, και η συνεδρίαση για την ΕΥΠ που δεν έγινε ποτέ

Σύγχυση είχε δημιουργηθεί στους κατοίκους της Αττικής την προηγούμενη εβδομάδα, με τα προειδοποιητικά μηνύματα του 112 εξαιτίας της κακοκαιρίας «Elias», η οποία εκείνες τις ημέρες έπληττε ξανά τις περιοχές της Θεσσαλίας και του Βόλου.

Το πρώτο προειδοποιητικό μήνυμα του 112 στην Αττική εστάλη το μεσημέρι της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο λίγο μετά έγινε γνωστό ότι εστάλη… κατά λάθος. Ωστόσο, την ίδια ημέρα, αργά το βράδυ, εστάλη εκ νέου μήνυμα από το 112 για την Αττική.

Ήταν όμως τελικά από λάθος ή είχε κάποιο σκοπό αυτή η ενέργεια;

Το ερώτημα αυτό προκύπτει από την καταγγελία της Αικατερίνης Παπανικολάου της ΑΔΑΕ, καθώς σύμφωνα με όσα υποστήριξε το μήνυμα από το 112 δεν ήταν και τόσο αθώο σφάλμα… καθώς την ίδια ημέρα ήταν προγραμματισμένη στην ΑΔΑΕ η συνεδρίαση για την ΕΥΠ και τις υποκλοπές, αλλά τελικά εξαιτίας ακριβώς του «λάθους» μηνύματος 112 δεν πραγματοποιήθηκε…

Αν πραγματικά το λάθος 112 εστάλη για να ακυρωθεί η συνεδρίαση της ΑΔΑΕ που θα επικύρωνε το πρόστιμο προς την ΕΥΠ για απόκρυψη στοιχείων στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κινητών τηλεφώνων τότε πραγματικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε απόλυτο πανικό.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο υποκλοπών: Άρον – άρον το ΦΕΚ για τα νέα μέλη της ΑΔΑΕ – Για να… προλάβουν το πρόστιμο των 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ

Σκάνδαλο υποκλοπών: Κυβερνητικό πραξικόπημα στην ΑΔΑΕ για να «σώσουν» την ΕΥΠ

Σκάνδαλο υποκλοπών

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter