Τόκιο 2020: Αποκλείστηκε η Μαρία Περβολαράκη στην πάλη

Τόκιο 2020: Αποκλείστηκε η Μαρία Περβολαράκη στην πάλη

Η Μαρία Περβολαράκη στα 53 κιλά της ελευθέρας πάλης εμφανώς αγχωμένη, δεν κατάφερε να προχωρήσει στη διοργάνωση και αποκλείστηκε γρήγορα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον πρώτο της αγώνα αιφνιδιάστηκε από την Βαλβέρδε-Μελέντρες από το Εκουαδόρ κι έχασε εύκολα με 11-4 σημεία. Οι λιγοστές ελπίδες που είχε για να συνεχίσει μέσω της δεύτερης ευκαιρίας και να μπει στα ρεπεσάζ χάθηκαν οριστικά λίγο αργότερα αφού και η Μελέντρες αποκλείστηκε από την τελική φάση.

Απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της η Μαρία Πρεβολαράκη μετά την ήττα της στον πρώτο κιόλας αγώνα της στα 53 κιλά της ελευθέρας πάλης των Ολυμπιακών Αγώνων, δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας για εμένα. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Τι να πω! Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα. Θα προσπαθήσω μέχρι τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά θα σταματήσω»

Στη συνέχεια η Πρεβολαράκη δήλωσε ότι «το να βρεθώ εδώ είναι μία μεγάλη υπόθεση για μένα. Αυτή τη φορά ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία, είχα μία πολύ καλή κλήρωση. Πρώτο ματς είχα με την αθλήτρια από το Εκουαδόρ, την οποία είχα κερδίσει στο παγκόσμιο κι είχα πάρει και την πρόκριση. Πίστευα ότι θα κέρδιζα αυτό το ματς. Ίσως η αυτοπεποίθηση με απογοήτευσε. Επαιξε καθοριστικό ρόλο ότι στην αρχή πήρε αυτή πρώτα πόντους. Ανοίχτηκα παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε, δεν ήμουν συγκεντρωμένη, έβρισκε η αντίπαλος κενά και συνέχισε να μου παίρνει πόντους. Αυτό έκανα εγώ στο ματς του παγκοσμίου όπου κέρδισα πρώτη πόντους. Τώρα συνέβη ακριβώς το αντίθετο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter