Τόκιο 2020: Οι πολίστες δίνουν 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Τόκιο 2020: Οι πολίστες δίνουν 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Πριμ 200.000 ευρώ αποφάσισε να δώσει στην Εθνική ομάδα πόλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ωστόσο, οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες αποφάσισαν να δώσουν τα μισά λεφτά στους πυρόπληκτους!

Η απόφαση ανακοινώθηκε από την αρχηγό της ομάδας -και σημαιοφόρο της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης- Γιάννης Φουντούλη, μέσω της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Θυμίζουμε ότι ο Φουντούλης είχε ζητήσει «συγγνώμη για τη χαρά» μετά τον ημιτελικό της Εθνικής με την Ουγγαρία, ενώ ο Μάριος Καπότσης δήλωσε σήμερα ότι «η χώρα βρίσκεται σε έναν οδυνηρό πόλεμο» και αφιέρωσε το μετάλλιο σε όσους δίνουν τη μάχη με τη φωτιά.

Η δήλωση του Φουντούλη: ««Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter