Τώρα του Πορτοσάλτε του φταίει ο Κατρούγκαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Σύνταγμα της Ελλάδας! (Video)

Τώρα του Πορτοσάλτε του φταίει ο Κατρούγκαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Σύνταγμα της Ελλάδας! (Video)

Εννοείται με τον ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε (ξανά) ο Άρης Πορτοσάλτε από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ αλλά και με τον τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργο Κατρούγκαλο αφού ο τελευταίος είχε εξηγήσει πως με βάση το Σύνταγμα της χώρας δεν μπορείς να επιβάλεις διασωλήνωση ασθενών χωρίς τη θέλησή τους.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ανέφερε ότι με βάση το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν επιτρέπεται, για παράδειγμα, να διασωληνωθεί ένας ασθενής με κορονοϊό εάν ο ίδιος δεν το θέλει, καθώς όπως εξήγησε, ιατρικές πράξεις γίνονται υποχρεωτικά μόνον όταν κινδυνεύει η ζωή άλλου ανθρώπου από την άρνηση ενός ασθενή να δεχθεί ιατρική πράξη.

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τον εμβολιασμό, λέγοντας ότι είναι μια ιατρική πράξη που η άρνησή της θέτει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων, χαρακτηρίζοντας επίσης την άρνηση της διασωλήνωσης ανορθολογική.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ωστόσο είχε διαφορετική άποψη αφού συνέχισε την προπαγάνδα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προωθεί τον εμβολιασμό και διαστρευλώνοντας τις δηλώσεις του συνταγματολόγου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι στηρίζει τους αρνητές του κορονοϊού.

Τώρα τι να πεις στον κ. Πορτοσάλτε;

Πως το Σύνταγμα είναι Σύνταγμα;

Αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε προσπάθησε να ειρωνευτεί τον κ. Κατρούγκαλο και για το μαντηλάκι (ποσέτ) που συχνά έχει στο σακάκι του…

Απτόητος ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε παρά το ότι του έλεγαν πως αυτό δεν είναι μομφή, και πως και ο ίδιος βάζει ποσέτ…

«Άρη δεν είναι δίκαιο αυτό που κάνεις. Ο κ. Κατρούγκαλος είναι συνταγματολόγος», του έλεγε η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου αλλά εννοείται πως ο Άρης Πορτοσάλτε είναι υπεράνω… Συντάγματος!

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter