Τραγωδία στα Τέμπη: Έκρηξη οργής κατά της Πολιτείας στο Αλεξάνδρειο

Τραγωδία στα Τέμπη: Έκρηξη οργής κατά της Πολιτείας στο Αλεξάνδρειο
BASKET LEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)

Σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης μετέτρεψαν 5.000 οπαδοί του Άρη τον αγώνα μπάσκετ με το Περιστέρι στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Το οργισμένο σύνθημα που δόνησε τις εξέδρες του «Νick Galis Hall δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες: «Άρης θρησκεία, γ***έται η Πολιτεία, δεν ήτανε ατύχημα, είναι δολοφονία». Το φώναξε, μάλιστα, όλος ο κόσμος.

Πανομοιότυπο περιεχόμενο είχε το πανό που αναρτήθηκε ακριβώς απέναντι από τις τηλεοπτικές κάμερες: «Δεν είναι ατύχημα. Είναι δολοφονία». Στο πέταλο του Παλέ αναρτήθηκε άλλο πανό, σε κιτρινόμαυρο φόντο, με το εξής μήνυμα: «Σύγκρουση μετωπική θα έχουμε στις κάλπες. Ο κόσμος σας σιχάθηκε, ανίκανες γραβάτες».

Πριν τον αγώνα, ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Άρη, Σωτήρη Καραποστόλου, τόνισε ότι «έχουμε μόνο αγάπη, συμπόνια και αλληλεγγύη για τις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και θυμό και οργή για τους αρμόδιους».

Πέρα από το γνωστό περιστατικό του Σαββάτου στο κλειστό του Ιωνικού, παρόμοιες εκδηλώσεις είχαμε σήμερα και σε άλλα γήπεδα, «όπως το Γ. Καραϊσκάκης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter