Τραγωδία στα Τέμπη: «Κωλοτούμπα» Γεωργιάδη στη Βουλή μετά τον σάλο για τη μισάνθρωπη δήλωση

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κωλοτούμπα» Γεωργιάδη στη Βουλή μετά τον σάλο για τη μισάνθρωπη δήλωση

Σε μια πολιτική κυβίστηση που «ζαλίζει» προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, προσπαθώντας να απαντήσει στο αίτημα παραίτησής του που διατύπωσε τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και ο Μιχάλης Κατρίνης μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποτρόπαια δήλωση για την τραγωδία των Τεμπών,

Ο υπουργός Εργασίας επικαλέστηκε τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου για να επισημάνει πως συναινεί με την πρόταση του ΚΚΕ για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής, κάτι που -σύμφωνα με την επίμαχη δήλωσή του- δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Διαβάστε επίσης: Τυμβωρύχος ο Άδωνης: Σήμερα στην Ελλάδα πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; (Ηχητικό)

Τέμπη: Πατέρας θύματος ξεσπά κατά Άδωνη – «Έχουν πνίξει και κάψει τα παιδιά μας, μετράμε μνήματα και έχουν το θράσος και μιλάνε;»

Ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων, όχι για όσα είπε, αλλά γιατί η μεγάλη τηλεοπτική του εμπειρία δεν τον βοήθησε να προβλέψει τη διαστρέβλωση των λεγόμενών του από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Αν είχα πει αυτό που λέτε, θα είχα παραιτηθεί από μόνος μου από ντροπή» είπε, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, και ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο, να επιμένουν πως πρέπει να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας και συνείδησης.

Μάλιστα, ο κ. Κατρίνης τόνισε ότι στα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη απάντησε τόσο ο πρωθυπουργός διά του κυβερνητικού εκπροσώπου όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές της πλειοψηφίας που θα υπερψηφίσουν την πρόταση του ΚΚΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Ξανθόπουλος ξεκαθάρισε ότι «η σκιά παραμένει» για τον υπουργό, τονίζοντας πως ο κ. Γεωργιάδης θα αναμετρηθεί με τη συνείδησή του, ενώ ο Ν. Καραθανασόπουλος στηλίτευσε την αντίφαση που υπέπεσε ο υπουργός, λέγοντας πως «δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter