Τραγωδία στο Έσσεξ: Και τέταρτη σύλληψη υπόπτου για το φορτηγό με τα 39 πτώματα

Τραγωδία στο Έσσεξ: Και τέταρτη σύλληψη υπόπτου για το φορτηγό με τα 39 πτώματα

Σε μία ακόμη σύλληψη υπόπτου προχώρησε η αστυνομία του Έσσεξ με την κατηγορία της διακίνησης ανθρώπων και της ανθρωποκτονίας για τα 39 πτώματα που εντοπίστηκαν στο φορτηγό – ψυγείο.

Η σύλληψη έγινε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου.

Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη ζευγαριού από τη Βόρεια Ιρλανδία. Πρόκειται για την 38χρονη Τζοάνα και τον 38χρονο Τόμας Μάχερ, οι οποίοι επίσης θεωρούνται ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία. Η σύλληψη έγινε στο Γουάριγκτον της βόρειας Αγγλίας, σύμφωνα με την αστυνομία του Έσσεξ.

Επίσης, η κινεζική πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε ότι η βρετανική αστυνομία δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι οι 39 νεκροί ήταν Κινέζοι υπήκοοι όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό. Νωρίτερα, σήμερα Παρασκευή, μέσα ενημέρωσης του Βιετνάμ ανέφεραν ότι η πρεσβεία στο Λονδίνο εργαζόταν με τη βρετανική αστυνομία για να αναγνωρίσει ένα από τα θύματα.

Την ίδια ώρα, τα βρετανικά μέσα μεταδίδουν το συγκλονιστικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε μια 26χρονη από το Βιετνάμ στη μητέρα της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της μέσα στο φορτηγό. «Μαμά σ’ αγαπώ, και τον μπαμπά πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω», έγραψε σε ένα από αυτά η νεαρή. Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως η νεαρή κοπέλα είναι ένα από τα θύματα, τότε επιβεβαιώνεται και η πληροφορία πως και τα 39 θύματα δεν ήταν όλοι Κινέζοι υπήκοοι. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter