TRICK OR TREAT? στο Vodafone TV για ένα αξέχαστο Halloween

TRICK OR TREAT? στο Vodafone TV για ένα αξέχαστο Halloween

Σε ρυθμούς Halloween το Vodafone TV φέρνει και φέτος ένα -καθόλου ειρωνικό- ανατριχιαστικό αφιέρωμα τρόμου που υπόσχεται να καθηλώσει τους συνδρομητές του. Το αφιέρωμα “Trick or Treat?” με περισσότερους από 25 τίτλους περιλαμβάνει όλα όσα θα λατρέψουν οι φαν του είδους και όχι μόνο.

Από το κλασσικό “Dial M for Murder” του μετρ του τρόμου Άλφρεντ Χίτσκοκ μέχρι την uncut εκδοχή του «Εξορκιστή» του Γουίλιαμ Φρίνκτιν και από τη «Νεκρή Νύφη» του Τιμ Μπάρτον μέχρι το «Παρασκευή και 13» και την ανθολογία των “American Horror Story” στο Disney+, είναι όλα στη λίστα του Trick or Treat. 

Για τους λάτρεις του κλασικού horror, των serial killers, των jumpscares, των zombies, ή ακόμα και των ταινιών animation, το αφιέρωμα περιλαμβάνει μια εκτενή συλλογή γεμάτη μυστήριο, αγωνία και διασκέδαση, ενώ ένα αντίστοιχο αφιέρωμα βρίσκεται και στο Video Club, με πολλές καινούργιες κυκλοφορίες για On Demand…τρόμο, όπως το πρόσφατο “Saw X” ή το κλασσικό “Halloween” του Τζον Κάρπεντερ

Ένας συγκλονιστικός κόσμος υπόσχεται να χαρίσει τις πιο ανατριχιαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ. “Trick or Treat?” Στο Vodafone TV η απάντηση είναι πάντα Treat.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter