Τρόμος στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις – Ο Μητσοτάκης ενεργοποιεί ξανά το «χαρτί» Γκρίνμπεργκ

Τρόμος στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις – Ο Μητσοτάκης ενεργοποιεί ξανά το «χαρτί» Γκρίνμπεργκ

Έντονη δυσφορία έχουν προκαλέσει στο Μαξίμου, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, αλλά και οι εν εξελίξει έρευνες, οι οποίες δείχνουν μεγάλη εκλογική συρρίκνωση για το κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα, στα «γαλάζια» πηγαδάκια εκφράζεται ολοένα και περισσότερο, η ανησυχία για ποσοστό χαμηλότερο του 30%. Κάτι τέτοιο, θα άλλαζε τελείως τη σημερινή εικόνα του πολιτικού συστήματος, καθώς την στιγμή που η γαλάζια παράταξη φθείρεται, ο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να ενισχύεται σημαντικά και να έχει ανοδική πορεία. 

Διαβάστε επίσης: Ο Άρης Πορτοσάλτε και οι φόβοι του για ήττα της ΝΔ στις Ευρωεκλογές

«Προσωπική» εκστρατεία του Μητσοτάκη και πόλωση

Σε αυτό το πλαίσιο της πολιτικής φθοράς, η στρατηγική που έχει «χαραχτεί» από το Μαξίμου, είναι να βγει ο Μητσοτάκης «μπροστά» και να πολώσει το κλίμα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, αλλά και στα κόμματα εκ δεξιών της ΝΔ.

Πέρα από την ομιλία του πρωθυπουργού στο γαλάζιο συνέδριο, όπου είπε ότι «μέσα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι και το δικό μου όνομα», το ίδιο μοτίβο παρατηρείται και στις περιοδείες που έχει ξεκινήσει ο Μητσοτάκης.

Μιλώντας την Τρίτη στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, έβαλε στο «στόχαστρο» τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας ότι «στόχος του είναι να αποσταθεροποιήσει τη χώρα. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη». Μάλιστα, τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Ανοιχτή πληγή η διαρροή «γαλάζιων» ψηφοφόρων στα εκ δεξιών κόμματα

Παράλληλα, μία κρίσιμη παράμετρος για το εκλογικό αποτέλεσμα του κυβερνώντος κόμματος, είναι η έκταση της διαρροής στα εκ δεξιών κόμματα, και κυρίως στην Ελληνική Λύση. Για αυτό και ο πρωθυπουργός ανέφερε χθες ότι «ποιοι τελικά είναι οι πραγματικοί πατριώτες; Αυτοί που έχουν εύκολο τον πατριωτισμό στα λόγια ή αυτοί που υπερασπίζονται την πατρίδα με πράξεις;»,

Σημειώνεται, ότι στη περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, η πολιτική φθορά της κυβέρνησης είναι ταχύτατη, όπως και η άνοδος των εκ δεξιών κομμάτων. Για αυτό το επόμενο διάστημα, το Μαξίμου προγραμματίζει πολλές επισκέψεις και περιοδείες σε αυτές τις περιοχές, για να αντιστρέψει το κάκιστο κλίμα.

Ενεργοποίηση Γκρίνμπεργκ και Θωμά Βαρβιτσιώτη

Πλέον, στο Μαξίμου γίνονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το περιεχόμενο της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και την επικοινωνιακή στρατηγική. Γι’ αυτό άλλωστε από εδώ και στο εξής ενεργοποιείται ξανά και ο «γκουρού της επικοινωνίας» Σταν Γκρίνμπεργκ, καθώς το Μαξίμου έχει αποσυντονιστεί. Παράλληλα, στην επικοινωνιακή ομάδα, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, ο οποίος έχει συμμετάσχει και στις εκστρατείες του 2023.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Δεν ζήτησαν τους διαλόγους που θα δείξουν ποιοι διέταξαν το μπάζωμα

Δημοσκόπηση: Ελάχιστοι πιστεύουν τον Μητσοτάκη για τα Τέμπη και τα «συμφέροντα» που δήθεν τον πολεμούν

Ξεκάθαρη προειδοποίηση Ρωσίας σε Ελλάδα με δήλωση Πούτιν στα ελληνικά – Ανέσυραν ομιλία για να απαντήσουν στον Μητσοτάκη

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση δημοτικού συμβούλου για απειλή (Video)

Καμπανάκι από τις Βρυξέλλες: Μεγάλος ο κίνδυνος νέας υπεξαίρεσης από το Ταμείο Ανάκαμψης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter