Τροχαίο στη Βουλή: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που έψαχνε η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα

Τροχαίο στη Βουλή: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που έψαχνε η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα

Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή, στο οποίο εμπλέκεται αστυνομικός της φρουράς της Ντ. Μπακογιάννη, και είχε ως αποτέλεσμα ένας 23χρονος οδηγός μηχανής να είναι κλινικά νεκρός…

Ο εν λόγω οδηγός ταξί φέρεται να κινείτο με το όχημά του ακριβώς δίπλα στον άτυχο νεαρό επί της Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση από το ξενοδοχείο «Μ. Βρετανία» προς το «Χίλτον», τη στιγμή που το όχημα της συνοδείας της κ. Μπακογιάννη χτύπησε τη μοτοσικλέτα του άτυχου Ιάσονα. Μάλιστα, αναμένεται να δώσει κατάθεση την Τρίτη.

Στο μικροσκόπιο οι κάμερες

Τη στιγμή που η οικογένεια του Ιάσονα έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα του 23χρονου, οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να πέσει περισσότερο φως. Παρά το γεγονός πως ο νεαρός φορούσε το προστατευτικό κράνος, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε και ο Ιάσονας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Κατάθεσε ο διανομέας

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, κατάθεσε και ο διανομέας που ήταν μάρτυρας στο τροχαίο. 

Μιλώντας στον «Θέμα FM», καταδίκασε τη στάση του τροχονόμου απέναντι στον διανομέα, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις: «Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή».

«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», είπε και συνέχισε: «Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα».

Δείτε επίσης: Τροχαίο στη Βουλή: Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ καταδικάζει τη συμπεριφορά του τροχονόμου που τραμπούκισε τον διανομέα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter