Τροχαίο στην Κόρινθο: Κρυφά πήραν τα κλειδιά του ΙΧ – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 15χρονος

Τροχαίο στην Κόρινθο: Κρυφά πήραν τα κλειδιά του ΙΧ – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 15χρονος

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που καταγράφηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τριπόλεως τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν δύο παιδιά 18 και 16 ετών βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 15χρονος.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το ένα από τα δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ.

Ο 15χρονος οδηγός του οχήματος έμαθε πως τα άλλα δύο παιδιά είχαν χάσει τη ζωή τους στο νοσοκομείο ενώ συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή.

Πήρε κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινήτου

Όπως αποκάλυψε η θεία του 15χρονου τα παιδιά πήραν κρυφά το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου της οικογένειας για να πάνε βόλτα, όπου εκεί συνέβη και το μοιραίο συμβάν.

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά». Συνεχίζοντας είπε: «Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο» είπε συγκεκριμένα μιλώντας τη Δευτέρα το απόγευμα στο Star.

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως», πρόσθεσε η θεία.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter