Τροχαίο Βουλή: Κατέληξε ο τραυματίας – Δύο τα εμπλεκόμενα οχήματα (Video)

Τροχαίο Βουλή: Κατέληξε ο τραυματίας – Δύο τα εμπλεκόμενα οχήματα (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, έξω από τη Βουλή καθώς ο πεζός που παρασύρθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 05:30, ταξί παρέσυρε 69χρονο άνδρα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», στη λεωφόρο Αμαλίας στο ύψος της Βουλής. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στο τραγικό περιστατικό εμπλέκονται δύο οχήματα.

Δύο οχήματα

Άμεσα ξεκίνησε η ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται μπροστά στη Βουλή. Ωστόσο, όπως μετέδωσε το OPEN, στο δυστύχημα φαίνεται να έχουν εμπλακεί δύο αυτοκίνητα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης ελέγχθηκε αν το δεύτερο όχημα χτύπησε το ταξί και εκείνο με τη σειρά του παρέσυρε τον πεζό.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η Τροχαία προχώρησε στην προσαγωγή του οδηγού του ταξί, ενώ όπως αργότερα μετέδωσε ότι τον πεζό χτύπησε αρχικά το ταξί, εκείνος μετά το χτύπημα επιχείρησε να σηκωθεί και τότε ένα δεύτερο όχημα τον παρέσυρε.

Παράλληλα, παραμένουν ασαφείς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπάθησε ο πεζός να διασχίσει τον δρόμο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter