Τσαπανίδου: «Η ΝΔ παίζει με τη φωτιά – Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγύηση για τη δημοκρατία»

Τσαπανίδου: «Η ΝΔ παίζει με τη φωτιά – Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγύηση για τη δημοκρατία»

«Η Δεξιά πουλάει εθνικοφροσύνη ενώ στην πράξη εξυπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα» τονίζει σε ανακοίνωση της η Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Άκη Σκέτσου, το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης: Επιμένει στη γραμμή της Ντόρας ο Σκέρτσος για τη Ροδόπη (Video)

Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ επισήμανε πως «στο σημερινό μπρίφινγκ της Νέα Δημοκρατίας ο κ. Σκέρτσος συνέχισε το εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ “εθνική εξαίρεση”, νεκρανασταίνοντας τη διχαστική τοξικότητα των μετεμφυλιοπολεμικών χρόνων. Επέμεινε, δε, στην προεκλογική εργαλειοποίηση της ΕΥΠ, καθώς και στη στοχοποίηση της μειονότητας».

Παράλληλα, η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε πως ο Άκης Σκέρτσος «έφτασε μάλιστα στο σημείο να καταγγείλει τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Γιάννη Σαρμά, μια αυτονόητη θεσμικά συνάντηση σε κάθε δημοκρατικό πολίτευμα».

«Για μία ακόμα φορά στην πρόσφατη ελληνική Ιστορία, η Δεξιά πουλάει εθνικοφροσύνη ενώ στην πράξη εξυπηρετεί την τουρκική προπαγάνδα. Η συνεχιζόμενη αθλιότητα με τη μειονότητα αποτελεί πρόγευση για το τι θα σημάνει την επαύριον των εκλογών μια ανεξέλεγκτη παντοδύναμη Νέα Δημοκρατία» σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Το ξεκαθαρίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο: Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Κόντρα στην προσπάθεια ορμπανοποίησης της Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εγγυητής της δημοκρατίας. Ο φόβος δεν θα περάσει» είπε με έμφαση η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter