Τσαπανίδου: «Υποκρισία Μητσοτάκη – Κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια με ημέτερους και ευνοιοκρατία»

Τσαπανίδου: «Υποκρισία Μητσοτάκη – Κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια με ημέτερους και ευνοιοκρατία»

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως θα δώσει «μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους», υπογραμμίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: Πού και γιατί κρύβονται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής και οι υπόλοιποι αρμόδιοι;

«Μόνο που o ίδιος συμβολίζει το παλιό αναχρονιστικό κράτος περισσότερο από κάθε άλλον. Εκπρόσωπος μιας πολιτικής οικογένειας που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του ‘60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που δεν ανέλαβε χθες, αλλά κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια», προσθέτει.

«Και αντί για «αριστεία», κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: Με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ωστόσο ισχύει το όψιμο ενδιαφέρον του για καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, ας κάνει την αρχή με μία ειλικρινή παραδοχή για το ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, την οποία έσπευσε εκ των υστέρων να «νομιμοποιήσει» με υπουργική του απόφαση ο κρυπτόμενος κ. Καραμανλής», καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε σχετικά: Συσκότιση της τραγωδίας στα Τέμπη: Χωρίς Καραμανλή αλλά με Γεραπετρίτη η συνεδρίαση στη Βουλή ανήμερα της απεργίας των δημοσιογράφων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter