Τσίπρας στο debate: Θα αποκαταστήσουμε όλες τις αδικίες προς τους συνταξιούχους (Video)

Τσίπρας στο debate: Θα αποκαταστήσουμε όλες τις αδικίες προς τους συνταξιούχους (Video)

Εν συνεχεία, στον κύκλο για την «Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος» ο κ. Τσίπρας, αρχικά, επέλεξε για ακόμα μια φορά να σχολιάσει απαντήσεις άλλων πολιτικών αρχηγών, αναφερόμενος αυτή τη φορά στον κ. Κουτσούμπα: «Πρώτα απ όλα επιτρέψτε μου να κάνω μια παρατήρηση σε όσα είπε ο κ. Κουτσούμπας. Θα καταργηθεί η ΕΒΕ με ΠΝΠ και θα εφαρμόσουμε αυτό που ίσχυε όλα αυτά τα χρόνια».

Στη συνέχεια. ο κ. Τσίπρας απάντησε στην ερώτηση της κ. Τζίμα σχετικά με τις συντάξεις, τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ επί μνημονίων αλλά και τις προεκλογικές του δεσμεύσεις: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σκληρή μάχη με τους δανειστές και έκανε ό,τι μπορούσε για να τιμήσει την λαϊκή εντολή που πήρε, διότι παρέλαβε άδεια ταμεία. Καταφέραμε εκεί που τρεις κυβερνήσεις αποτύχανε, βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και φέραμε κέρδος. Φέραμε την 13η σύνταξη και ο κ. Μητσοτάκης την κατήργησε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε στους Έλληνες πολίτες ότι επί Νέας Δημοκρατίας «Οι συνταξιούχοι λαμβάνουν 7 δις. λιγότερα και αυτά θα δοθούν πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter