TV – Οι ταινίες της ημέρας: Η κωμωδία Ξανά Ανάλυσε το, μία βιογραφική ταινία για τον Νο1 Δημόσιο κίνδυνο της Γαλλίας και Αναζητώντας τον Έρικ

TV – Οι ταινίες της ημέρας: Η κωμωδία Ξανά Ανάλυσε το, μία βιογραφική ταινία για τον Νο1 Δημόσιο κίνδυνο της Γαλλίας και Αναζητώντας τον Έρικ

Επιλέγουμε καθημερινά τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες και σας τις προτείνουμε.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, προβάλλεται η γκανγκστερική κωμωδία Ξανά Ανάλυσε το με τους Μπίλι Κρίσταλ και Ρόμπερτ ντε Νίρο, η ζωή και η δράση του θρυλικού κακοποιού Ζακ Μεσρίν στον Υπ’ Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 1o και το διασκεδαστικό Αναζητώντας τον Έρικ.

Ξανά Ανάλυσέ Το / OPEN-21:00

Ο αρχιμαφιόζος Πολ Βίτι παριστάνει τον κατατονικό για να βγει από τη φυλακή υπό την επίβλεψη του ψυxιάτρου Μπεν Σόμπελ, ο οποίος αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει σπίτι του. Ο Βίτι σχεδιάζει ένα μεγάλο κόλπο, δουλεύοντας ως βιτρίνα σε τηλεοπτική σειρά με μαφιόζικη θεματολογία.

Σκηνοθεσία: Χάρολντ Ράμις

Ηθοποιοί: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μπίλι Κρίσταλ, Λίζα Κούντροου, Άντονι Λα Πάλια

Αναζητώντας τον Έρικ/ ΕΡΤ2- 22:00

Ένας ταχυδρόμος στο Μάντσεστερ καταριέται την τύχη του κλαίγοντας επί χρόνια τη χαμένη, μεγάλη του αγάπη, μέχρι που έρχεται στη ζωή του ο Ερίκ Καντονά, μεγάλος άσσος της ομάδας της καρδιάς του, και τον επαναφέρει στο σωστό δρόμο.

Η ταινία – αφιέρωση του Κεν Λόουτς στο αγαπημένο του… ποδόσφαιρο, με γκεστ σταρ τον Ερίκ Καντονά

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς

Ηθοποιοί: Στιβ Εβετς, Ερίκ Καντονά, Στέφανι Μπίσοπ

Υπ’ Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 1o/  OPEN- 23:00

Ο Ζακ Μεσρίν ήταν ο τελευταίος μεγάλος γάλλος γκάνγκστερ. Οι αρχές τον είχαν χαρακτηρίσει «Δημόσιο Κίνδυνο Νο 1», ενώ χάρη στην ικανότητά του να μεταμφιέζεται και να διαφεύγει της αστυνομίας, ο κόσμος τον αποκαλούσε ως τον «άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα». Η πρώτη ταινία παρακολουθεί τη ζωή του Ζακ Μεσρίν από τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Αλγερίας και τα πρώτα του βήματα στο έγκλημα μέχρι τη δράση του στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την επιστροφή του στη Γαλλία. Οι σχέσεις του με τη Ζαν Σνάιντερ, τον Γκουίντο, τον Ζαν-Πολ Μερσιέ και τον Πολ θα καθορίσουν αμετάκλητα τη μετέπειτα πορεία του στο έγκλημα.

Σκηνοθεσία: Ζαν Φρανσουά Ρισέ

Ηθοποιοί: Βινσέτ Κασέλ, Σεσίλ ντε Φράνς, Ζεράρντ Ντερπατιέ, Ζίλ Λελούς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter