Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν γυρίζει γυμνές σκηνές

Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν γυρίζει γυμνές σκηνές

Η Τζούλια Ρόμπερτς κατά τη διάρκεια του νέου της εξώφυλλου με τη βρετανική «Vogue» αποκάλυψε ποιοι είναι οι λόγοι που έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται γυμνή στις σκηνές των ταινιών που γυρίζει.

Η βραβευμένη ηθοποιός έχει παίξει σε περισσότερες από 50 ταινίες κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της στο Χόλιγουντ, ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από αυτές γυμνή.

Για την ίδια η άρνηση της να εκθέσει το σώμα της είναι μία πράξη που αφορά την ίδια και ίσως στην ουσία να είναι επηρεασμένη από τη ξαδέρφη της δημοσιογράφο, Γκλόρια Στάινεμ, γνωστή για τις φεμινιστικές και ακτιβιστικές της δράσεις.

«Ξέρετε, χωρίς να θέλω να επικρίνω τις επιλογές των άλλων, αλλά για μένα το να μη βγάλω τα ρούχα μου σε μια ταινία ή να μην είμαι ευάλωτη με σωματικό τρόπο είναι μια επιλογή που υποθέτω ότι κάνω για τον εαυτό μου.

Αλλά στην πραγματικότητα, επιλέγω να μην κάνω κάτι σε αντίθεση με το να επιλέξω να κάνω κάτι. Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι μια παράσταση. Το να παίζω χωρίς τα ρούχα μου είναι ντοκιμαντέρ».

 

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτό ήταν το τέλος του Pretty Woman που δεν προβλήθηκε ποτέ (Video)

Τζούλια Ρόμπερτς: Πενηντάρισα, ε και!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter