Βασίλης Κουκαλάνη: Λευτεριά στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

Βασίλης Κουκαλάνη: Λευτεριά στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και εμπνευστής της ομάδας «Συντεχνία του Γέλιου» Βασίλης Κουκαλάνη μιλάει στο documentonews.gr για τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, καλώντας όλο τον κόσμο στη Συναυλία Αλληλεγγύης, την Κυριακή 24/7 στα Προπύλαια, στις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως ο αγωνιστής Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και δύο μήνες αντιμέτωπος με την εκδικητική και τιμωρητική συμπεριφορά  μιας ταξικής δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κουκαλάνη:

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε καν για δικαιοσύνη. Έχουμε να κάνουμε με παρωδία δικαιοσύνης και για άλλη μια φορά η εξουσία έδειξε το αληθινό της πρόσωπο.

Λιγνάδης, Κορκονέας, Χορταριάς είναι έξω απολαμβάνοντας μια ύποπτη ασυλία του συστήματος, ενώ ένα παιδί που πραγματικά έχει όλο το δίκιο με το μέρος του δεν το αφήνουν να βγει έξω. Αυτό είναι και εκδικητικό και τιμωρητικό, μα πάνω από όλα είναι άδικο και για αυτό είμαστε όλοι μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Δυστυχώς, η δικαιοσύνη είναι ταξική, συστημική και εκδικητική. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, μετά και τα τελευταία γεγονότα, πως οι λειτουργοί της είναι υπάλληλοι του καθεστώτος. Ένα καθεστώς αυταρχικό και ακροδεξιό.

Ζούμε σε καιρούς πολιτικά έντονους. Τώρα υπάρχει μια ευκαιρία να αντισταθούμε. Βλέπουμε πως σε όλα τα μέτωπα ο κόσμος αντιδρά. Η αγανάκτηση του κόσμου μπροστά στην αδικία γίνεται ποτάμι και θα τους πνίξει. Σε κάθε θέατρο, σε κάθε σκηνή, σε κάθε πολιτιστικό χώρο οι καλλιτέχνες μαζί με τους θεατές δείχνουν την δυσαρέσκεια τους. Πρέπει να πάρει το μήνυμα η εξουσία και να συνειδητοποιήσει πως δεν θα την αφήσουμε να κάνει ό,τι θέλει.

Λευτεριά στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter