Βasket League: Επίδειξη δύναμης από τον Παναθηναϊκό επί του Περιστερίου

Βasket League: Επίδειξη δύναμης από τον Παναθηναϊκό επί του Περιστερίου
Πολύ εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό το 1-0 επί του Περιστερίου στο ξεκίνημα της ημιτελικής σειράς της Βasket League: 101-57  στο ΟΑΚΑ.
Η διαφορά πήρε μεγάλες διαστάσεις από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Στην ανάπαυλα οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 51-27, ενώ στα μέσα της γ’ περιόδου ξεπέρασαν στο +30.
Τον «χορό» έσυραν οι Λι 16, Γκριγκόνις 14, Πονίτκα 13, Γκουντάιτις 12, Μποχωρίδης 11, Μαντζούκας 9, Γ. Καλαϊτζάκης 7, Παπαγιάννης 7.
Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται πλέον χωρίς τον Ντουέιν Μπέικον που αποδεσμεύτηκε και τον Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Σερέλης δε χρησιμοποίησε ούτε τον Ντέρικ Ουίλιαμς.
Από την απογοητευτική ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, φάνηκαν οι Φρανσίσκο 15, Χάμερ 10, Κόλεμαν 8.
Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στο Περιστέρι (19.15) και ο τρίτος την επόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Στους τελικούς θα προκριθεί η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες.
Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Ολυμπιακός προηγείται του ΠΑΟΚ με 1-0 μετά το σαββατιάτικο 83-65. Αυτή η σειρά θα συνεχιστεί μετά το final four του Κάουνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter